Articolele din categoria TIMP LIBER:

Prima impresie este esenţială la interviul de angajare
Prima impresie: Ce să faci ca să te placă ceilalţi
Nu dureaza mai mult de 100 de milisecunde pentru ca o persoana sa-si faca o parere pozitiva sau negativa despre un semen al sau pe care l-a cunoscut pe loc. Intr-un timp atat de scurt totul conteaza: hainele pe care le porti sau ceea ce faci cu mainile. Potrivit lui Marc Salem, specialist in comunicare nonverbala, a fi placut inseamna a fi perceput drept accesibil. Iata ce trebuie sa faci daca vrei sa storci tot ce se poate in cele 100 de milisecunde, indiferent ca este vorba despre o intalnire amoroasa sau de un interviu pentru un loc de munca.
Şapte fantezii sexuale ale femeilor care te vor şoca
Trebuie să ştii asta despre fanteziile sexuale! E dovedit!
Punerea in practica a fanteziilor sexuale poate parea de-a dreptul imposibilă. Prima oara esti ingrijorat de faptul ca ceea ce visezi este mult prea pervers pentru a fi incercat, dupa care iti trece prin cap ca este prea frig/cald pentru ca cineva macar sa aiba astfel de fantezii. Daca iti suna cunoscut, avem vesti bune: noi cercetari pe acest subiect sugereaza ca si cele mai picante fantezii ar putea sa nu fie atat de neobisnuite pe cat crezi.
Top 7 poziții sexuale care îi înnebunesc pe bărbați
Top 7 poziții sexuale care îi înnebunesc pe bărbați
Chestionarele efectuate periodic de catre reviste de specialitate destinate barbatilor ne dezvaluie, noua tuturor, care sunt pozitiile sexuale pe care ei, reprezentantii sexului tare, le prefera. Fie ca sunt vechi sau noi pentru unii, exista o ierarhizare a succesului pe care acestea le au cand vine vorba de sex la barbati. Este bine de stiut, aviz amatorilor. Unele pozitii nici nu necesita multe explicatii de ce sunt preferate de barbati. Ei le iubesc pur si simplu. Cand vine vorba de sex, ratiunea nu mai conteaza, evident.
 6 obiceiuri feminine care îi scot din minți pe bărbați
6 obiceiuri feminine care îi scot din minți pe bărbați
Daca participi la o sueta intre fete, vei observa ca cele mai multe subiecte sunt legate de barbatii lor: ca fac aia si nu fac ailalta, ca nu se duc la piata sau ca nu spala vasele, ca se duc la fotbal si nu merg cu ele la shopping. Motivele sunt multe si diverse. Insa sa nu credeti ca numai femeile au ceva de comentat la adresa barbatilor. Si viceversa este la fel de adevarata. Iata 7 obieceiuri feminine care ii scot din minti pe barbati.