Articolele din categoria TIMP LIBER:

CRĂCIUN 2014. Filme celebre de Crăciun pe care nu le poți rata
CRĂCIUN 2014. Filme celebre de Crăciun pe care nu le poți rata
CRĂCIUN 2014. Se apropie una dintre cele mai frumoase perioade din an, prilej cu care întreaga familie se reunește, pentru a se bucura de magia Crăciunului. Atât bucatele tradiționale, cât și colindele și filmele conturează meniul perfect pentru cele mai frumoase seri petrecute alături de cei dragi. În continuare, îți propunem o listă de filme clasice şi contemporane care redau cel mai bine spiritul de sărbători. 
Sfecla roşie, un adevărat elixir al vieţii. Iată ce au descoperit oamenii de ştiinţă
8 alimente care scad tensiunea arterială
Hipertensiunea arteriala este un factor de risc major pentru cazurile de atac de cord (infarct miocardic), insuficienta cardiaca, anevrisme ale arterelor (de exemplu anevrism aortic), boala arteriala periferica si este cauza bolilor renale cronice. Chiar si o crestere moderata a valorilor tensiunii arteriale este asociata cu o speranta de viata mai redusa. Modificarea obiceiurilor alimentare si a stilului de viata pot aduce ameliorari, tinand sub control tensiunea arteriala, si pot reduce riscurile asociate cu complicatii ale starii de sanatate.
Destinații magice pentru sărbătorile de iarnă 
Destinații magice pentru sărbătorile de iarnă
Vacanța de iarnă este prilejul ideal pentru o plimbare cu sania trasă de câini sau de reni prin Laponia sau excursii în zona Cercului Polar Artic, în căutarea Aurorei Boreale. Laponia finlandeză prilejuiește o experiență unică, magică, aceea de a-l cunoaște în persoană pe Moș Crăciun, iar Laponia suedeză oferă posibilitatea de a vizita celebrul Hotel de Gheață din Jukkasjärvi, scrie Agerpres, citată de Vocea Transilvaniei.