Articolele din categoria SĂNĂTATE:

Reprezentanții pacienților susțin că un concediu medical nu e venit
Pacienții amenință că vor să dea Guvernul în judecată dacă va impozita concediile medicale
Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România (COPAC) a anunțat că va ataca „pe toate căile posibile” orice decizie care instituie impozit asupra sumelor încasate de bolnavii cronici în perioadele de concediu medical. Reprezentanții pacienților îl contrazic pe premierul Marcel Ciolacu și spun că banii primiți pentru concediul medical nu reprezintă o sursă de venit. 
Virusolog de top: „Urmează un tsunami masiv iminent al bolilor și deceselor COVID în rândul celor vaccinați”
Virusolog de top: „Urmează un tsunami masiv iminent al bolilor și deceselor COVID în rândul celor vaccinați. Cineva trebuie să spună adevărul!”
Geert Vanden Bossche, virusolog de renume mondial, prezice o „criză hiper-acută” a bolii Covid-19 în rândul populațiilor vaccinate care va apărea în curând în întreaga lume. El susține că oamenii de știință și politicienii au transformat o pandemie virală naturală într-o „criză de evadare imunitară dezastruoasă”. 
Mituri despre dormitul dezbrăcat, demontate de experți. Are, de fapt, efecte benefice asupra sănătății și a sexualității/ unsplash.com
Mituri despre dormitul dezbrăcat, demontate de experți. Are, de fapt, efecte benefice asupra sănătății și a sexualității
Mulți oameni preferă să doarmă goi, din diferite motive. Se știe că dormitul gol îți reduce temperatura corpului mult mai devreme și, de asemenea, o menține la un ritm confortabil pe tot parcursul nopții, ambele fiind esențiale pentru a adormi rapid și pentru a rămâne adormit mai mult timp. Iar obținerea unui somn de calitate este asociat cu o sănătate mintală mai bună, un metabolism stimulat, un sistem imunitar bun, o concentrare mai buină și prevenirea bolilor. Iar lipsa somnului poate dăuna și vieții tale sexuale.
Oamenii sunt nevoiți să așrepte ore în șir pentru o banală consultație
Dezastru în spitalele lui Rafila. Cea mai mare criză de medici din ultimii ani, sunt liste interminabile pentru consultații
Este dezastru în spitalele lui Alexandru Rafila. Sunt liste uriaș de așteptate, e cea mai mare criză de medici din ultimii 7 ani. Pacienții așteaptă uneori chiar și luni întregi pentru o consultație banală. La Târgoviește de exemplu, medicii care vin de la București sunt plătiți cu suma de 1.500 de lei pentru o singură gardă, dar nimeni nu se angajează. 
Branza vegetala
Pericolul uriaș din brânza vegetală. Medic: „O pastă de amidon, un produs plin de aditivi!” Ce riscăm să pățim
Dr. Mihaela Bilic explică motivele pentru care nu trebuie să consumăm brânză vegetală. Pe lângă faptul că, din punct de vedere nutrițional,nu aduce beneficii, declanșează anumite boli. Într-o postare pe pagina sa de socializare, nutriționistul spune de ce trebuie să ne ferim cât putem de un astfel de preparat nociv, care, în realitate, este doar o găselniță alimentară.
Pui vopsit galben
Scandalul puilor vopsiți din magazine, răsturnare de situație: comercianții pun afișe speciale ca să își mai poată vinde marfa
Scandalul puiului vopsit continuă, iar acum românii evită să cumpere produsele de pasăre! Producătorii de carne sunt disperați și caută modalități pentru a crește vânzările, iar în unele piețe au apărut etichete cu mesajul pui de țară nevopsit și fără chimicale. Și ministrul Agriculturii a intervenit și a spus că fermierii români produc pui de calitate. 
Cum verifici dacă lactatele cumpărate conțin ulei de palmier, cel mai folosit ingredient alimentar toxic / Foto: Profi Media
Cum verifici dacă lactatele cumpărate conțin ulei de palmier, cel mai folosit ingredient alimentar toxic
Uleiul de palmier a devenit unul dintre cele mai răspândite ingrediente alimentare nesănătoase. Îl regăsim, cu preponderență, în produse lactate și patiserie sau cofetărie. Cunoscutul nutriționist Mihaela Bilic l-a numit "catastrofă nutrițională" deoarece este mai bogat in grăsimi saturate decât untul sau alte produse de origine animală. Cum acest tip de ulei este livrat sub tot felul de denumiri înșelătoare, iată cum de dăm seama dacă avem un produs care conține ulei de palmier.