Vaccinurile ARNm, ținta unor studii pentru a detecta dacă afectează FERTILITATEA. Ce au descoperit cercetătorii israelieni Vaccinurile antiCOVID-19 pe bază de ARNm nu afectează fertilitatea, potrivit unui nou studiu israelian publicat în revista Human Reproduction și citat de Jerusalem Post.
Ținta de vaccinare anti-Covid pentru 2021,pe cale să fie RATATĂ de OMS. Cum explică organizația situația și ce spun cifrele Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) va rata obiectivul său de a vaccina cel puţin 40% din populaţia fiecărei ţări până la sfârşitul acestui an, în special din cauza întârzierilor grave înregistrate de campaniile de vaccinare din Africa
Câte localități din România au intrat în scenariul roșu COVID-19 - LISTA Autoritățile au anunțat câte localități din România au înregistrat o rată de infectare mai mare sau egală cu 3 la mia de locuitori. Este vorba de 20 de comune, Cornea din Caraș-Severin având cea mai mare incidență, de aproape 6 la mia de locuitori.
Un județ se apropie de pragul de 2 cazuri la mie. Cum arată distribuția și indicele de infectare COVID - GRAFIC Media națională a infectărilor cu COVID-19, în România, a ajuns la 0,49. Un județ se apropie de pragul de 2 cazuri la mia de locuitori.
Alimentul care previne diabetul, boala secolului 21. Medicii, uimiți de efect! Ceaiul de semințe de in are o serie de beneficii extraordinare pentru sănătate. Află ce afecțiuni previne și cum se prepară!
Beneficiile acizilor grași de tip Omega 3, 6, 7, 9. Care ți se potrivește Acizii grași Omega-3, 6, 7 și 9 sunt apreciați pentru beneficiile lor pentru sănătate. La ce sunt folosiți mai exact? În ce cantitate să-i consumi? Unde îi găsești? Înainte de toate, trebui să știi că sunt acizi grași nesaturați buni pentru sănătate, dar între care există diferențe marcante.
Un bebeluș de un an cu SUSPICIUNE ÎNALTĂ de Omicron, internat la Pitești Un bebeluș în vârstă de un an ar putea fi cel mai tânăr pacient din România infectat cu noua variantă Omicron a coronavirusului. Copilul are suspiciune înaltă de infectare cu Omicron și este internat la Spitalul de Pediatrie din Pitești.
Infectările cu varianta Delta continuă să CREASCĂ! 87 de cazuri, într-o singură săptămână. Câte DECESE s-au înregistrat Până la data de 26 decembrie 2021 au fost confirmate 5504 cazuri cu varianta Delta, din care 87 în săptămâna 51 (20/12/2021-26/12/2021). Cât privește numărul deceselor cauzated e varianta Delta, cunoscută și ca varianta indiană a COVID-19, vorbim despre 45 de astfel de cazuri, informează INSP.
Autoritățile au făcut ANUNȚUL: Câte cazuri de infectare cu OMICRON sunt în România. Rata de confirmare cu variante VOC a ajuns la 92% Până la data de 26 decembrie, în România au fost confirmate 25 de cazuri COVID cu noua variantă Omicron a COVID-19. Dintre acestea, 18 (72%) fuseseră vaccinate, toate cu schemă de vaccinare completă. Până la data de 26 decembrie, rata de confirmare cu VOC (variante ale SARS-CoV-2 care determină îngrijorare -n.r.) a fost de 92%, anunță INSP, în informarea săptămânală privind cazurile de COVID-19 confirmate cu VOC.
SCENARIUL de după sărbători: Vom plăti scump „atitudinea mioritică” în fața COVID-19. Ne așteptăm ca OMICRON și Delta să facă RAVAGII Medicii de familie trag un semnal de alarmă în legătură cu „nepăsarea” în fața valului 5 - OMICRON. Aceștia avertizează că trebuie să ne așteptăm la „ravagii după sărbători” ale noului val epidemic în România din cauza riscurilor noii variante dar și a actualei tulpini Delta, precum și a ratei mici de vaccinare.
Cercetătorii au descoperit cauza COVID lung - Cum sunt „atacați” asimptomaticii și copiii de SARS-CoV-2 Epidemiologii susțin că au găsit explicația pentru COVID lung. Cercetătorii americani au descoperit că ARN-ul coronavirusului, cel care păstrează informația virală, rămâne până la peste 200 de zile în creierul uman și influențează nu numai pacienții cu simptome, dar și pe cei asimptomatici, precum și pe copii.
Bilanț coronavirus 28 decembrie. EXPLOZIE de noi infectări - peste 1.100 de cazuri, în ultimele 24 de ore. Câte DECESE s-au anunțat oficial Noi date ale infectărilor cu Sars-Cov-2 sunt anunțate de autorități. Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 28 decembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 1.144 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 67 de decese. Nu sunt raportate decese anterioare.
Incidența infectărilor COVID a scăzut nesemnificativ în București, tendința este de stagnare Rata de incidenţă COVID-19 în București a scăzut, marţi, la 0,61 cazuri la mia de locuitori, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică. Deși valoarea este sensibil mai mică decât cea de luni, tendița este de stagnare, ceea ce, potrivit unor specialiști, ar indica trecerea de la valul 4 la valul 5.
Rezultate UIMITOARE ale unui studiu sud-african privind infecția cu Omicron! Cercetător: Acest lucru va ajuta la ELIMINAREA variantei Delta Cercetările efectuate de oamenii de știință sud-africani sugerează că infecția cu noua variantă Omicron a COVID-19 sporește imunitatea neutralizantă împotriva variantei Delta a coronavirusului.
Exclusiv Adrian Marinescu: De la zi la zi sunt tot mai multe cazuri Omicron. Spre 1 februarie ne așteptăm la un vârf Medicul Adrian Marinescu susține că noua tulpină Omicorn se răspândește rapid în România, la fel cum s-a întâmplat și în alte țări europene. Directorul medical al Institutului de Boli Infecţioase "Matei Balş", din Capitală, a declarat, la Realitatea Plus, că este de așteptat ca momentul de vârf al valului 5 să fie spre finalul lunii ianuarie, în jur de 1 februarie.
Ce se întâmplă în organismul tău dacă mănânci un cubuleț de drojdie proaspătă Drojdia ajută organismul să rămână tânăr și în formă. Aceasta conține nu mai puțin de 17 vitamine diferite, 16 aminoacizi, 14 săruri minerale și circa 46% proteine.
Procurori criminaliști, semnal de alarmă: reacțiile imediate ale noului drog care a pătruns în România - violență extremă și pierderea memoriei Procurorii criminaliști atrag atenția că multe dintre crimele de o violență extremă din ultimii ani au fost săvârșite în momentul în care criminalii se aflau sub influența unui drog extrem de periculos care a început să pună stăpânire și pe piața din România.
Franța înăsprește restricțiile de Revelion! Interzis consumul de alimente și băuturi în mijloacele de transport în comun. Ce alte măsuri sunt anunțate Premierul francez Jean Castex a anunțat luni că distanța dintre doua a doză de vaccina anti-Covid și doza a treia va fi micșorată de la 4 la 3 luni de zile, consumul de mâncare și băutură va fi interzis în mijoacele de transport în comun, în cinematografe și teatre, dar nu va impune lockdown de Revelion, în ciuda numărului mare de noi cazuri zilnice înregistrate, relatează Reuters și Le Figaro.
Analiză: eficiența vaccinării cu a 3-a doză Pfizer scade după circa 10 săptămâni de la administrare Mai multe studii realizate în ultima perioadă indică faptul că, în fața variantei Omicron, eficienţa celei de-a 3-a doză de vaccin Pfizer-Biontech ar scădea la aproape 10 săptămâni după administarare.
Vaccinare în ritm redus. Din 21.000 de vaccinări, doar 4.200 sunt cu prima doză 21.397 de persoane s-au vaccinat în ultima zi în România, dintre care doar 4.297 cu prima doză, 7.133 cu a doua doză și 9.967 cu a treia doză.
STS, anunț URGENT despre certificat Covid-19. Sunt vizați direct cei vaccinați cu Johnson & Johnson Serviciul de Telecomunicații Speciale a anuțat că a modificat sistemul informatic de eliberare a certificatelor digitale COVID potrivit noilor norme de codificare a certificatelor de vaccinare. Astfel în noua formă a documentului se precizează dacă e vorba de prima doză sau de imunizare.
Gripa AVIARĂ face prăpăd în ISRAEL! Un focar a ucis mii de păsări Un focar de gripă aviară a ucis peste 5.000 de cocori în Israel, determinând autorităţile să oprească accesul vizitatorilor într-o populară rezervaţie naturală şi să avertizeze cu privire la o posibilă penurie de ouă, în contextul în care păsările de curte din regiune sunt sacrificate pentru a stopa răspândirea bolii, transmite luni Reuters.
Certificatele digitale COVID vor fi marcate în funcție de doza de vaccin și în România. Apar elemente noi pe documente Au fost implementate și în România noile marcaje pe certificatele digitale UE COVID, în funcție de doza de vaccin, conform noilor norme europene de codificare, anunță Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS).
Încă 13 cazuri de infectare cu varianta Covid OMICRON, confirmate în România - cele mai multe, în Capitală În ultimele 24 de ore au fost confirmate încă 13 cazuri de infectare cu varianta Covid Omicron.
PROTEST în Capitală: Medicii ies din nou în stradă, după Crăciun. Care sunt principalele nemulțumiri Angajaţii din Sănătate anunţă protest marţi, 28 decembrie, în Piaţa Victoriei, la Palatul Cotroceni şi la Palatul Parlamentului, dar și în spitalele din țară pentru acordarea drepturilor salariale.
Incidența Covid în București, din nou în creștere. Ce valoare a anunțat, astăzi, DSP Rata de incidenţă COVID-19 calculată la 14 zile este, astăzi, în Bucureşti, de 0,62 cazuri la mia de locuitori, în creştere faţă de ziua precedentă, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică.
Bilanț coronavirus 27 decembrie. Peste 500 de noi infectări. Câte decese s-au raportat, în ultimele 24 de ore. 7 copii, pe secțiile ATI Un nou bilanț al infectărilor cu coronavirus a fost anunțat de autorități. Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 27 decembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 566 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 24 de decese. Nu sunt raportate decese anterioare.
Moarte la pungă! Acest aliment rămâne două ore nedigerat în stomacul tău - VIDEO Niciodată nu te-ai fi gândit că acest aliment este moarte curată.
Ce se întâmplă în organismul tău dacă mănânci varză murată seara, înainte de culcare Studiile au demonstrat faptul că acest aliment are o mulțime de beneficii pentru organismul uman.
Condimentul care face minuni pentru sănătatea diabeticilor: reduce nivelul zaharului în sânge Un nivel mare al glicemiei în sânge poate duce la numeroase dezechilibre în organism, dereglări care pot fi cauza apariţiei unor afecţiuni precum diabetul zaharat, obezitatea sau bolile cardiovasculare.