Alt medic impostor în România: Doctoriță falsă, de 23 de ani, REȚINUTĂ - Multe victime, inclusiv autoarea, după „operațiile” estetice Încă un medic fals a fost prins de polițiști în Capitală. Caz tras la indigo după al italianului Matteo Politi, autoproclamat medic de chirurgie plastică. Detalii tulburătoare despre victimele sale au ieșit la iveală după perchezițiile polițiștilor. Anchetatorii au descoperit că inclusiv falsa doctoriță a avut probleme pentru că și-a aplicat singură tratamentul.
GREVĂ în sistemul medical din 7 iunie - Anunțul sindicatelor din Sănătate pentru Guvernul României După criza din Educație, și sindicatele din Sănătate au anunțat intrarea în grevă la doar o zi de la discuțiile cu Alexandru Rafila. Cu câteva ore înaintea anunțului oficial, ministrul Sănătății declara ferm convins că nu va fi o grevă în sectorul sanitar.
Ai acest tip de pete pe piele? Poți suferi de o boală gravă: avertismentul medicilor Aspectul pielii poate fi un semn precoce al unor afecţiuni precum diabetul, osteoporoza sau lipsa unor vitamine. De aceea este foarte important să studiem aspectul pielii cât de des putem.
De ce trebuie să bei zilnic un pahar de apă de orez: remediu naturist pentru zeci de boli grave Nu arunca apa în care a fiert orezul, deoarece este foarte bună pentru sănătate. După ce îi descoperi beneficiile, te vei gândi de două ori înainte de a scăpa de ea.
Alexandru Rafila, prima reacție publică după SCANDALUL de la rezidențiat - Răspuns disprețuitor pentru 200 de medici Prima reacție a ministrului Alexandru Rafila după scandalul de la examenul de rezidențiat și după „fuga” de jurnalista Anca Alexandrescu. Realizatoarea emisiunii Culisele statului paralel i-a cerut ministrului o întâlnire pentru a discuta despre situația celor 200 de medici care au rămas fără loc de muncă după examenul de rezidențiat.
Alertă alimentară: un produs consumat de români, retras de la comercializare. Se recomandă distrugerea - pericol uriaș Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a publicat un anunț de rechemare a unui produs sub suspiciunea prezenței unei substanțe nocive într-una din legumele conținute.
Video Alexandru Rafila susține că România nu duce lipsă de medici: „Nu avem un deficit de medici, avem un deficit de medici zonal” Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, susține că România nu are un deficit de medici în acest moment, că doar „un deficit zonal de medici”.
Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci cireșe cu viermi Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci cireșe cu viermi?
Singurele legume congelate pe care le poți consuma fără să te îmbolnăvești S-a dovedit că legumele congelate sunt adesea mai hrănitoare decât cele proaspete, deoarece acestea sunt culese la vârful maturității, când nivelul de nutrienți este cel mai ridicat. Legumele respective sunt, de obicei, parțial fierte, apoi congelate, pentru a nu se degrada. Atunci când legumele sunt culese la final de sezon și s-au maturat puțin mai mult, nutrienții și vitaminele se pot pierde.
Cel mai sănătos înlocuitor pentru pâine. Prea puțini oameni știu de beneficiile consumului acestui aliment Sorgul, o cereală consumată încă de acum 10.000 de ani, revine în centrul atenţiei pe măsură ce creşte interesul faţă de produsele fără gluten şi nemodificate genetic. Este un înlocuitor excelent al cerealelor, util mai ales celor suferind de boală celiacă sau alte forme de intoleranţă la gluten.
Înlocuitorul cafelei, balsam pentru digestie și arsuri la stomac. Tonic minune pentru bolile ficatului Fibrele din rădăcina de cicoare au numeroase beneficii pentru sănătate și sunt adesea extrase pentru a fi utilizate ca aditiv sau supliment alimentar.Cicoarea îmbunătățește sănătatea digestivă și este un bun tonic pentru bolile ficatului.
Guvernul, amenințat de NOI PROTESTE! Un domeniu VITAL pentru societate, la un pas de grevă generală - Risc uriaș După greva generală din Educație, care se îndreaptă spre cea de șaptea zi, și ce pe care sindicaliștii din Poliție au anunțat-o în zilele de 6, 7 şi 8 iunie, și care ar putea duce chiar la blocarea sistemului, iată că Guvernul este amenințat de proteste. Vorbim despre angajații din Sănătate, care se află la un pas de greva generală. În această situație, activitatea din spitale ar putea fi serios perturbată, iar cei care ar avea de pierdut sunt pacienții.
Trăiești cu impresia că fiecare zi se repetă și nimic nu este nou? Poate fi vorba de o boală, spun specialiștii În anii 1980, medicii au înregistrat cazul unui bărbat diagnosticat cu o formă gravă de Déjà Vécu, care constă într-o senzație de familiaritate în fața unor noi evenimente sau situații, simțind că acestea sunt, de fapt, repetări ale unor experiențe anterioare.
Singura dietă care te ajută să slăbești fără să renunți la pâine și paste Orice dietă pe care ai încercat-o până acum probabil exclude alimentele care îți plac cel mai mult, precum pâinea și pastele. Totuși, un antrenor și nutriționist a creat o dietă care se bazează pe acestea.
ROMURO 2023. Congresul Național de Urologie a ajuns la ediția 39: "Aspecte clinico-terapeutice ale patologiei urologice" În perioada 25-27 mai 2023, la Poiana Brașov s-a desfășurat cel de-al XXXIX-lea Congres Național de Urologie, ROMURO 2023.
Beneficiile caprifoiului, sau Mâna Maicii Domnului. Tratează o mulţime de afecţiuni: balsam pentru sănătate Caprifoiul (Lonicera japonica), cunoscut şi sub denumirea populară de Mâna Maicii Domnului, este o plantă căţărătoare de origine asiatică. Înfloreşte de primăvară până vara. Mirosul deosebit al florilor sale albe şi galbene o face să fie în topul preferinţelor celor care vor să îşi decoreze exteriorul locuinţelor. Odată ce florile se scutură, locul lor este luat de fructele sub formă unor boabe de un albastru închis, care sunt toxice. Totuşi, este bine de ştiut că florile nu joacă doar un rol decorativ, ci şi unul curativ.
Ce să NU mai mănânci niciodată la micul dejun. Cea mai nocivă combinație la cafea O alimentație sănătoasă, echilibrată, este cheia unui stil de viață sănătos.
Ce salariu are un asistent medical din România în comparație cu unul din Germania sau Franța În funcția de țara în care locuiești, activitatea din domeniul medical poate fi una retribuită corespunzător sau mai puțin bine.
De ce NU este bine să dormi pe partea dreaptă. Poți căpăta, în timp, 4 probleme grave de sănătate Conform specialiștilor, se pare că unele poziții de somn ar putea fi mai bune decât altele și, dacă obișnuiești să dormi pe partea dreapta, s-ar putea să vrei să-ți schimbi acest obicei după ce citești informațiile de mai jos. Deși dormitul pe partea dreapta poate fi sănătos din anumite puncte de vedere, are multe dezavantaje care depășesc beneficiile sale.
De ce să mănânci morcovi în fiecare zi - vei rămâne uimit ce se întâmplă Morcovii au doar 30 de calorii şi doar un gram de grăsime pentru fiecare porţie. Aceasta ar trebui să fie un motiv suficient pentru a fi consumaţi în fiecare zi. Dacă mai luăm în calcul şi conţinutul de vitamina A, atunci nu ar trebui să mai stai pe gânduri şi să te gândeşti sub ce formă trebuie să îi consumi.
Dieta rapidă pentru a avea un corp de plajă Acest regim va topi rapid kilogramele şi nu te va lăsa fără energie, pentru că se bazează pe alegeri alimentare sănătoase, care îţi asigură necesarul zilnic de vitamine şi minerale.
Ce alimente nu ai voie seara, dar dimineața sunt miraculoase Zaharurile, laptele, mărul și alte alimente sunt miraculoase dacă le consumi dimineața, însă sunt periculoase dacă le consumi seară. Află ce alimente nu ai voie seara și ce ai voie, dar și care este alimentul pe care îl poți consuma oricând!
Surprinzător: ce păţeşti dacă îţi pui un cub de gheaţă pe ceafă. Efectele sunt imediate! "Feng Fu” este un punct de presopunctură de la baza craniului, puţin mai jos de osul craniului şi unde începe gâtul. Ţine un cub de gheaţă în această zona timp de câteva minute în fiecare zi şi te vei bucură de efecte magnifice pentru sănătatea ta.
Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci 3 ouă în fiecare zi Ouăle sunt sănătoase, au o valoare nutriţională densă şi sunt versatile. Pot fi incluse uşor în orice dietă.
Ai suferit de COVID de lungă durată: când ar putea să apară ameliorare lentă a simptomelor? Experții au răspunsul - STUDIU Marea majoritate a pacienţilor (90%) care suferă de COVID-19 de lungă durată beneficiază de o ameliorare lentă a simptomelor pe parcursul a doi ani, în timp ce restul de 10% au parte de o ameliorare rapidă sau, din contră, de o persistenţă a afecţiunilor lor, potrivit celui mai recent studiu publicat, vineri, în revista International Journal of Infectious Diseases.
Se schimbă eticheta produselor românești - consumatorii, sfătuiți să verifice un detaliu important la raft Noi reguli în industria alimentară din țara noastră! Eticheta produselor românești se schimbă, iar mezelurile, conservele, dar și alte produse autohtone vor avea o etichetă ce conține informații despre originea produselor și procesul de fabricație. Proiectul se află acum în Parlament, iar unii producători spun că aceste produse ar putea fi mai scumpe.
Rigiditatea musculară și durerea - cauze și efectele. Cum pot fi stopate Acestea pot fi cauzate de o serie de factori, cum ar fi suprasolicitarea musculară, leziuni, anumite afecțiuni, medicamente, dezechilibre electrolitice, stres și anxietate sau vârstă.
Inovație uimitoare în medicină: Un bărbat paralizat poate merge din nou. Doctorii i-au montat implanturi pe creier și coloana vertebrală Persoanele paralizate primesc speranțe mari din partea medicilor. Un elvețian imobilizat în scaunul cu rotile merge din nou, după 12 ani. Asta, datorită unor implanturi pe creier și pe coloana vertebrală. Astfel, corpul paralizat se poate pune în mișcare.
Rețete mai speciale. Ce este „țuica de usturoi”, un produs naturist din zona Buzău Tinctura sau "țuica de usturoi", un produs experimental la această dată, ar putea fi comercializat pe scară largă, sunt de părere fermierii din județul Buzău.
Dieta și zodiile. Tot ce trebuie să știi despre dieta potrivită pentru fiecare semn zodiacal Se pare că totul este scris în stele, de la noroc în dragoste, bani sau afaceri până la felul în care ne descurcăm cu anumite diete și determinarea cu care le urmăm pentru a ajunge la rezultatele mult dorite.