Articolele din categoria MEDIU:

Dezastru în Australia. Cum se formează “furtunile de foc”
Dezastru în Australia. Cum se formează “furtunile de foc” care înghit totul în cale
Incendiile care au mistuit Australia provoaca daune uriase, de la o zi la alta. Mii de animale au fost inghitite de flacarile care au mistuit totul in jur. Cum numarul pierderilor de vieti omenesti este in crestere, autoritatile au fost nevoite sa recurga la masuri de urgenta si sa solicite ajutor international. Dar cum a pornit incendiul si ce spun autoritatile despre fenomenul care a ingrozit o lume intreaga? Potrivit acestora, incendiile pot fi atat de violente, incat pot genera propriile sisteme climatice, cum ar fi adevarate “furtuni de foc”.
Este România pregătită de CUTREMUR? Arafat confirmă cel mai NEGRU scenariu: Vom avea rezultate DEVASTATOARE dacă... Exclusiv
Este România pregătită de CUTREMUR? Arafat confirmă cel mai NEGRU scenariu: Vom avea rezultate DEVASTATOARE dacă...
Scenariu bombă lansat de New York Times. Jurnaliştii americani spun că, dacă astăzi ar avea loc un cutremur, numărul imobilelor prăbușite și pierderile omenești ar fi "cel puțin la fel de mari ca cele din 1977". Radiografia a fost făcută în contextul cutremurului care a devastat Albania în luna noiembrie. Într-o intervenție la Realitatea PLUS, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a explicat care sunt riscurile, în acest moment, ca România să fie într-o astfel de situație.
Casa Presei
Motivul INCREDIBIL pentru sporurile de condiții vătămătoare de la Consiliul Concurenței
Sporuri „de antenă”! Angajații Consiliului Concurenței își completează veniturile lunare prin sporuri „de antenă” care ajung la peste 2.200 de lei. Este vorba sporurile de condiții vătămătoare din cauza radiațiilor antenelor de pe Casa Presei, unde își are sediul Consiliul Concurenței. În schimb, ANCOM susține că nu este niciun pericol, nivelurile de radiații fiind foarte mici. Guvernul Orban a decis reducerea considerabilă a acestor sporuri, care nu vor mai fi diferențiate, ci aceleași pentru toata lumea - 25% din salariul de bază minim brut pe ţară.
teren agricol
Ministrul Agriculturii: „Zestrea României - jalea de la Domeniile Statului. Un Excel modificat de oricine”
Ministrul Agriculturii, Nechita-Adrian Oros, critică situația precară găsită la Agenția Domeniilor Statului după mandatul social-democraților. „Toată zestrea României gestionată de Agenția Domeniilor Statului se află într-un Excel pe care oricine poate să îl modifice din greșeală sau din rea voință”, a declarat ministrul Agriculturii într-un interviu acordat Agerpres.