Articolele din categoria JUSTIŢIE:

Parchetul începe URMĂRIREA PENALĂ în cazul NANA 
Parchetul începe URMĂRIREA PENALĂ în cazul NANA
Parchetul începe urmărirea penală in rem în cazul terenurilor familiei lui Traian Băsescu, în urma sesizării transmise de Corpul de Control al premierului. Potrivit Parchetului, se efectuează cercetări în legătură cu reconstituirea dreptului de proprietate şi arendarea unor terenuri în comuna Nana, judeţul Călăraşi. Acuzaţiile din raportul Corpului de Control sunt de conflict de interese, abuz în serviciu, fals material în înscrisuri oficiale şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.
Dan Voiculescu
Voiculescu cere anularea privatizării ICA şi îl atacă pe Băsescu: Mai nenorocit ca el nu e niciunul
La un pas de a fi condamnat definitiv în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare, Dan Voiculescu îi dă replica şefului statului care l-a numit recent "turnător nenorocit": mai nenorocit ca Traian Băsescu nu e niciunul!" spune Voiculescu. După ani întregi de procese, zeci de termene şi amânări, preşedintele fondator al Partidului Conservator s-a prezentat din nou în faţa instanţei sperând să scape de pedeapsă.
Avocati platiti regeste ca sa-si bage clientii in puscarie
Avocati platiti regeste ca sa-si bage clientii in puscarie
Fosti ministri, fosti si actuali parlamentari, oameni de afaceri, toti cei care au facut cunostinta cu catusele si instantele de judecata au spus cel putin o data “am platit avocatii degeaba”. Marile case de avocatura ale Romaniei au ramas doar cu numele pentru ca, in ultimul timp, au pierdut procese pe banda rulanta. Platiti regeste, singurul merit al avocatilor celebri, unii chiar profesori de Drept, pare a fi cel ca stiu sa-si imbrobodeasca frumos clientii. Nu generalizam, dar dupa cum veti vedea, avocati precum Gheorghe Mateut, Ion Cazacu si altii nu se pot lauda decat cu esecuri de rasunet, scrie Național.