Articolele din categoria JUSTIŢIE:

Livia Stanciu, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie
Televiziunile i-au oferit bani femeii care a șantajat-o pe Livia Stanciu,Președintele Curții Supreme
Mariana Rarinca, persoana acuzată că a șantajat-o pe Livia Stanciu, președinta Curții Supreme, strângea date despre familia judecătoarei - se arată în referatul DNA. Procurorii scriu în actul de acuzare că niciuna din pretinsele datorii pe care le cerea șefei Instanței Supreme nu este probată. Surse judiciare au declarat că femeia a pomenit numele televiziunii Antena 3, care ar fi oferit bani în schimbul unor informații compromițătoare în legătură cu Livia Stanciu.  
STENOGRAME. Vicepreședinte ANRE: Era în sevraj că le reduc tarifele de furnizare
STENOGRAME. Vicepreședinte ANRE: Era în sevraj că le reduc tarifele de furnizare
Vicepreședintele ANRE Claudiu Dumbrăveanu a urmărit, în schimbul asigurării unor facilități în desfășurarea activității producătorilor și distribuitorilor de energie electrică, prin exercitarea necorespunzătoare a funcției deținute, cooptarea firmelor agreate de el în contracte de furnizare echipamente sau efectuare de lucrări și, implicit, obținerea de avantaje materiale necuvenite pentru acestea, se arată în stenogramele DNA.
Cătălin Voicu
Statul român, obligat de CEDO să-i plătească despăgubiri fostului senator Cătălin Voicu
Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a dispus marți ca statul român să-i plătească fostului senator PSD Cătălin Voicu despăgubiri de 4.500 de euro pentru tratament degradant, din cauza condițiilor de detenție din arestul preventiv înaintea procesului în care a fost judecat și condamnat pentru trafic de influență, dar și pentru încălcarea dreptului la viață privată și de familie, prin scurgerea de către autorități în presă a unor fragmente din conversații telefonice interceptate.
PREŞEDINTE DE TRIBUNAL, ŞANTAJAT. Surse: Ar fi vorba despre Livia Stanciu, şefa ÎCCJ
ŞEFA ÎCCJ, Livia Stanciu, ŞANTAJATĂ. DNA face trei percheziţii în Galaţi
PREŞEDINTE DE TRIBUNAL, ŞANTAJAT. Procurorii DNA efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unei infracțiuni de șantaj, persoana vătămată fiind președintele unei instanțe judecătorești din Capitală, se arată într-un comunicat de presă. Conform unor surse DNA, ar fi vorba de preşedintele ÎCCJ, Livia Stanciu. UPDATE: O femeie din Galaţi a fost adusă, în jurul orei 20:00, la DNA. Potrivit unor surse citate de Realitatea TV, aceasta ar fi şantajat-o pe Stanciu.