Exclusiv Dumitru Dragomir: Elena Udrea știe multe, dacă vorbește poate fi periculoasă. Oprescu bine a făcut că a fugit Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este de părere că Elena Udrea se poate dovedi periculoasă prin declarațiile pe care le-ar putea face, după ce instanța din Bulgaria a decis să o retrimită în țară, pentru a executa o condamnare de 6 ani de închisoare, în dosarul "Gala Bute". În exclusivitate la Realitatea Plus, Dragomir a comentat și un alt caz oarecum similar, al fostului edil general Sorin Oprescu.
Geniștii au ajuns la podul PRĂBUȘIT din județul Neamț. Militarii vor să facă unul provizoriu - GALERIE FOTO Geniștii militari au ajuns la ruinele podului surpat din județul Neamț și fac evaluări pentru a găsi o soluție temporară pentru traversarea râului Siret. DNA a deschis 2 dosare penale în urma surpării podului de la Luţca, la doar 6 luni de la încheierea lucrărilor de recondiționare. Podul a fost inagurat cu mare fast de către președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.
Exclusiv Miliardarul Georgică Cornu, dezvăluiri incendiare la "Culisele Statului Paralel": Cine a luat șpagă milioane de euro pentru "apa grea" de la Turnu Severin Miliardarul Georgică Cornu, supranumit "regele asfaltului din Banat" a oferit detalii, în exclusivitate la "Culisele Statului Paralel" despre denunțul făcut la DNA privind cazul unui senator care i-ar fi cerut mită un milion de euro pentru fraudarea unei licitații la fosta Regie Autonomă de Apă Grea de la Drobeta-Turnu Severin.
Elena Udrea promite dezvăluiri incendiare: „Decizia s-a luat sub presiune. Pe 7 aprilie, doi judecători au fost amenințați cu pușcăria” La ieșirea din sala de judecată, Elena Udrea a acuzat că s-au făcut presiuni mari pentru această decizie de a fi predată în România. Judecătorii Curții de Apel de la Sofia au decis vineri extrădarea fostului ministru al Dezvoltării, Elena Udrea - condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute.
DNA deschide un dosar de corupție în scandalul podului prăbușit din Neamț DNA intră pe fir, în scandalul podului prăbușit în comuna Luțca din județul Neamț. Procurorii Direcției au deschis un dosar de fapte de corupție privind modalitățile în care s-au făcut lucrările.
Șeful ISCIR, sub presiunea DNA. Ce șpagă percepea subalternilor ca să-i mențină pe poziții Un inspector şef de la Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat (ISCIR) este cercetat sub control judiciar de DNA. Acesta ar fi cerut câte 1.000 de euro lunar şefilor inspecţiilor teritoriale, pentru a fi menţinuţi în funcţie. El ar fi primit 5.000 de lei de la unul dintre aceştia.
"ORACOLUL" a vorbit. Combinatorii IT rup tăcerea. Serviciile îi arată "Bușoiul" lui Iohannis - cine este, de fapt, omul președintelui Europarlamentarul Cristian Bușoi, fostul președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), om uns cu toate alifiile, se află, de ceva vreme, în atenția DNA. Numele său a fost pronunțat explicit de diverși "combinatori IT", în repetate rânduri, în urechile procurorilor anticorupție, când a fost vorba despre șpăgile date în sistem, însă a scăpat ca prin minune.
Fost candidat la prezidențiale, condamnat la 21 de ani de închisoare - acuzații grave. Decizia tribunalului Un fost candidat la Cotroceni a fost condamnat la închisoare. Constantin Ninel Potârcă, fost candidat în 2009 la președinția României, este acuzat de delapidare, după ce ar fi folosit banii firmei în interes personal.
Elena Udrea va fi trimisă în România. Decizia instanței bulgare este definitivă Instanța din Bulgaria a decis că Elena Udrea va fi predată autorităților din România. Înaintea pronunțării din Bulgaria, fostul ministru al Turismului a afirmat că în dimineața zilei în care s-a pronunțat sentința de condamnare în România, 2 dintre judecători ar fi fost chemați și amenințați să nu accepte rejudecarea procesului. Udrea a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare în Gala Bute.
Dosare penale după prăbușirea podului din județul Neamț, inaugurat de președintele CJ Ionel Arsene Procurorii au deschis două dosare penale în urma surpării podului de la Luţca, eveniment în urma căruia o persoană a fost rănită. Unul dintre dosare vizează vătămarea corporală din culpă, iar celălalt - abuzul în serviciu, ambele fiind deschise in rem.
Polițistul din Vaslui care a împușcat mortal un tânăr, condamnat la închisoare cu suspendare Un polițist care a împușcat mortal un tânăr de 26 de ani, accidental, în timpul unei misiuni, a fost condanat la doi ani de închisoare cu suspendare. Avocata familiei victimei este nemulțumită de sentință.
DIICOT, reacție în ancheta uriașă de la SAGA: 74 de cauze penale pentru deținerea de droguri de risc și de mare risc Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) a transmis, joi, un bilanț al cauzelor penale înregistrate după Festivalul Saga, acolo unde mai mulți tineri au avut probleme de sănătate din cauza supradozelor.
5 traficanţi de heroină din Bucureşti au fost reţinuți! - Anchetă de proporții după evenimentele de la Festivalul Saga Cinci traficanţi de heroină din Bucureşti au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, în urma unei ample acţiuni declanşate împreună cu Poliţia Română pentru combaterea traficului de droguri după evenimentele de la Festivalul Saga, unde un tânăr a murit de la o supradoză.
Cutremur la vârful IPJ Alba: polițiști suspectați că sprijină mafia lemnului Procurorii DNA au luat în vizor mai multe sedii de poliție din județul Alba. Mascații și procurorii au descins în forță în peste 50 de locații, inclusiv la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Alba.
Percheziții la o grupare infracțională care procura și vindea droguri de risc și mare risc: 28 de persoane duse la audieri Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița împreună cu lucrătorii de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Dâmbovița au efectuat un număr de 8 percheziții domiciliare, în municipiul Târgoviște, la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea infracțiunilor de trafic intern de droguri de risc și mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.
Descinderi cu mascații la persoane bănuite că au accesat fonduri prin programul Start-up Nation folosind documente FALSE Poliţiştii efectuează joi dimineaţă 12 percheziţii în Târgovişte, Titu şi Dragodana la persoane bănuite că accesat fonduri prin programul Start-up Nation pentru IMM-uri folosind documente false, informează IPJ Dâmboviţa.
Vrăjitoare din București, săltată de mascați. Ce au găsit polițiștii în casă la percheziții O vrăjitoare cunoscută în mediul online a fost ridicată de mascați. Oamenii legii au găsit acasă la ea mai multe probe care confirmă faptul că practica ritualuri vrăjitorești pentru a prezice viitorul clienților. Unul dintre acesta ar fi dat bunuri și sume de bani în valoare de 30.000 de euro.
Volum uriaș de fotografii și filme cu copii în ipostaze pornografice, în calculatorul unui bărbat de 61 de ani Un individ de 61 de ani, care deținea o colecție impresionantă de fotografii și filmări în care apăreau copii în ipostaze sexuale, a fost reținut în urma unor percheziții organizate de DIICOT Constanța. Bărbatul locuia într-un apartament din Călărași.
Tâlhar violent, prins în parcul din Timișoara unde a fost jefuit jurnalistul Charlie Ottley Polițiștii l-au reținut miercuri pe principalul suspect într-un caz de tâlhărie care a avut loc în Parcul Civic din Timișoara, acolo unde a fost jefuit și jurnalistul britanic Charlie Ottley. Bărbatul a lovit cu brutalitate o victimă, chiar după ce a căzut la pămînt, pentru a-i fura portmoneul.
"PALMA" primită de Emilia Șercan din partea JUSTIȚIEI. CCR, decizie finală în legătură cu retragerea titlurilor de DOCTOR Curtea Constituțională a României a decis, astăzi, că retragerea titlului de doctor poate fi făcută de Ministerul Educației doar în cazul în care acesta „nu a intrat în circuitul civil și nu a produs efecte juridice”. Decizia Curții demontează toate scenariile aruncate în spațiul public de jurnalista Emilia Șercan, cea care și-a asumat rolul de justițiară, însă una lipsită de etică, într-un demers jurnalistic imoral, construit artificial, prin impostură.
CCR dă lovitura finală privind termenele de prescripție. Toate dosarele penale în care s-a depășit termenul trebuie închise Curtea Constituțională dă lovitura finală și publică motivarea deciziei privind termenele de prescripție. CCR spune că toate dosarele penale în care s-a depășit termenul general trebuie închise. Practic, decizia va duce la închiderea unor mari dosare de corupție cu protagoniști de rang înalt. Vorbim de dosarele din aprilie 2018 și până în prezent, mai 2022, în care s-au împlinit termenele de prescripție, dar la care procurorii veneau cu noi acte de procedură penală, iar anchetele erau reluate de la zero.
Titul de doctor, retras doar dacă nu a intrat în circuitul civil și nu a produs efecte juridice - Decizia CCR Curtea Constituţională a României a stabilit că articolul din lege referitor la retragerea titlului de doctor este constituţional doar dacă se referă la cel care "nu a intrat în circuitul civil şi nu a produs efecte juridice".
Scandal în Parlament: condamnații nu mai pot candida la prezidențiale - Adrian Năstase, drum liber către Cotroceni Persoanele condamnate penal nu vor mai putea candida la alegerile prezidențiale. Legea a trecut cu scandal de Parlament, din cauza unui amendament prin care persoanele reabilitate sau amnistiate sunt exceptate de la interdicție. Singurii care s-au opus au fost deputații AUR, dar și Mihai Lasca, parlamentar condamnat pentru violență și cercetat penal pentru spargerea mai multor bancomate.
Fals oncolog, prins de polițiști în România: mai mulți pacienți au murit după tratament Un fals medic oncolog a fost prins în România după ce măcelărise zeci de olandezi. Autoritățile din Regatul Țărilor de Jos îl căutau pentru că prescrisese tratamente empirice pentru cancer, iar 5 pacienți au murit.
Extrădare Elena Udrea, adusă în cătușe la Curtea de Apel din Sofia: „Am parte de o justiție dreaptă - Termenul s-a AMÂNAT, din nou Elena Udrea a ajuns, astăzi, din nou, în fața magistraților de la Curtea de Apel din Sofia, care a amânat, din nou, să dea o decizie privind extrădarea. Termenul final pentru cererea de extrădare a fost stabilit pentru 10 iunie, ora 14.00. „Am parte de o justiție dreaptă în Bulgaria, ceea ce nu am avut în România”, a spus Elena Udrea.
Descinderi în forță la traficanții de droguri, după dezastrul de la festivalul Saga Percheziții de amploare, la această oră, după dezastrul din weekend de la festivalul Saga. Mascații au descins în forță la mai multe adrese din Capitală și Ilfov. O acțiune similară s-a desfășurat și Brăila, marți.
Un fost director de corporație a recunoscut în fața procurorilor DNA că a luat mită peste jumătate de milion de euro Fostul director al filialei din România a unei multinaționale din domeniul IT a recunoscut în fața procurorilor DNA că a luat mită peste jumătate de milion de euro.
Cauțiune de 100.000 de euro, plătită de un fost primar pentru a scăpa de arest - acuzații grave Un fost primar din județul Olt a scăpat din arestul preventiv după ce a plătit o sumă fabuloasă pe cauțiune: 100.000 euro. Edilul Robert Rotea, împreună cu alți doi bărbați, fusese arestat preventiv, săptămâna trecută, într-un amplu dosar penal.
Exclusiv Avocatul Elenei Udrea, la Culisele Statului Paralel: E posibil ca Bulgaria să respingă predarea. Ar fi rușinea lumii! Avocatul Elenei Udrea susține că este posibil ca Bulgaria să respingă solicitarea de predare a fostului ministru către autoritățile din România. În exclusivitate la Culisele Statului Paralel, apărătorul fostului ministru a afirmat că o astfel de decizie ar fi o palmă pe obrazul justiției din România, dar ar fi justifică din cauza numeroaselor ambiguități și situații de aplicare total netransparentă a legii.
9 medici de la o clinică de înfrumuseţare, sub control judiciar. Acuzațíi de exercitarea fără drept a profesiei şi înşelăciune 9 medici sunt cercetaţi sub control judiciar în dosarul vizând activitatea clinicii de înfrumuseţare Swiss Hospital din Bucureşti, fiind suspectaţi de exercitarea fără drept a profesiei şi înşelăciune. Aceştia le-ar fi făcut proceduri medicale unor pacienţi, deşi nu aveau autorizările şi specializările necesare.