Articolele din categoria EXTERN:

Producător de vaccinuri anti-Covid, chemat în instanță de justiția germană. Foto: Profimedia
Producător de vaccinuri anti-Covid, chemat în instanță de justiția germană să dea explicații despre cazurile de tromboză apărute după vaccinare
Un tribunal din Germania a cerut companiei AstraZeneca să furnizeze informații detaliate despre cazurile de tromboză care ar putea fi legate de vaccinul anti-Covid produs de aceasta. Această solicitare a fost făcută în urma unei plângeri depuse de o femeie care cere despăgubiri în valoare de 250.000 de euro pentru daunele suferite. 
Carabinieri/ Arhivă foto
Cadavrul unei tinere de 22 de ani, găsit într-o biserică dezafectată din Italia! Ipoteză halucinantă: fata ar fi căutat fantome în urma unei posibile provocări pe Tik Tok
Descoperire șocantă în Italia. Vorbim despre trupul neînsuflețit al unei tinere în vârstă de 22 de ani, al cărei cadavru lipsit de sânge a fost găsit în weekend într-o biserică abandonată din Valle d\"Aosta, în nordul țării. Din primele informații, tânăra de origine franțuzoaică căuta fantome în urma unei posibile provocări pe Tik Tok, potrivit poliţiei. Urmează informații cu puternic impact emoțional!
Noi detalii despre românul care a pierit în explozia de la hidrocentrala din Italia. Foto: Facebook
Noi detalii despre românul care a pierit în explozia de la hidrocentrala din Italia. Petronel era tatăl a doi gemeni
Apar noi detalii despre Pavel Petronel Tanese, românul în vârstă de 45 de ani care a murit în explozia de la hidrocentrala din Italia. Petronel a lăsat în urmă doi copii gemeni, care acum se confruntă cu absența tatălui lor. Tragedia care i-a lovit pe cei dragi lui Petronel a fost cu atât mai greu de suportat pentru familia sa, care acum trebuie să găsească puterea și resursele necesare pentru a trece peste pierderea neașteptată.
Ambulante, după explozia de la hidrocentrala din Bologna. Foto: Profimedia
Tragedia din Italia: Ultimul mesaj trimis de echipa românului mort în explozia de la hidrocentrala din Bologna
În urma exploziei devastatoare de la hidrocentrala Enel Green Power de pe Lacul Suviana, trei muncitori și-au pierdut viața, iar patru sunt încă dați dispăruți. Cinci alte persoane se află internate în stare gravă la spitale din Bologna, Cesena, Parma și Pisa. În mijlocul acestei tragedii, presa din Italia a publicat ultimul mesaj trimis de echipa din care făcea parte și un român, cu puțin timp înainte de evenimentul tragic.