Articolele din categoria EXTERN:

CE ASCUNDE BUCUREŞTIUL? Reportaj în canalele subterane ale Capitalei / Foto: Daily Mail Alt tip
CE ASCUNDE BUCUREŞTIUL? Reportaj în canalele subterane ale Capitalei
"Numit, cândva, 'Micul Paris', Bucureştiul este un oraş împânzit de palate în stil baroc, cu trei bulevarde principale. Este ceea ce vezi la suprafaţă pentru că sub conace şi pieţe simbolice există o altă lume, cea a canalelor, unde trăiesc bolnavi de SIDA, TBC şi drogaţi. Un Bucureşti, care nu este accesibil turiştilor". Astfel începe un editorial despre capitala noastră, publicat de tabloidul Daily Mail, în săptămâna dinaintea alegerilor europene. România şi imigranţii ei au revenit în atenţia presei şi a politicienilor britanici ca subiect de campanie electorală.
Vicepreşedintele Statelor Unite, JOE BIDEN, a sosit în România. Sursa foto: Inquamphotos.com
Vicepreşedintele Statelor Unite, JOE BIDEN, în România: "E o datorie sacră să fim alături de voi"
Vizită istorică pentru România. Vicepreşedintele Statelor Unite, Joe Biden, a sosit, astăzi, la Bucureşti. Numărul doi al administraţiei americane a aterizat pe Aeroportul Otopeni în jurul orei 14:50, cu o uşoară întârziere. Joe Biden va sta în România două zile şi are programate discuţii cu preşedintele Traian Băsescu şi cu premierul Victor Ponta. Vizita oficialului american are loc pe fondul crizei ucrainene.
Un jurnalist italian a fost ucis într-un atac cu obuze comis în estul Ucrainei
NATO nu vede deocamdată semne ale retragerii trupelor ruse de la granița cu Ucraina
Președintele rus Vladimir Putin a ordonat forțelor militare, care au participat la exerciții în trei regiuni limitrofe cu Ucraina, să revină la bazele lor de dislocare permanentă, a declarat luni Kremlinul, potrivit Reuters. O sursă de la sediul NATO din Bruxelles a declarat pentru agenția de presă menționată că Alianța nu vede deocamdată niciun semn al retragerii trupelor ruse de la granița ucraineană.