Un număr total de 58 de pagini au fost publicate de către agenţii FBI pentru a demostra că investigaţia în cazul fostului secretar de stat a fost una nepartizană.
Directorul FBI, James Comey, a declarat în urmă cu două luni că nu recomandă punerea sub acuzarea a democratei pentru utilizarea serverului privat de e-mail în comunicarea unor informaţii confidenţiale. Deşi, Comey a atras atenşia că atât Hillary Clinton, cât şi angajaţii ei, au dat dovadă de o neglijenţă gravă în tratarea informaţiilor confidenţiale, care ar fi putut să ajungă uşor în posesia hackerilor, dar nu a existat o intenţie clară în acest sens.
De asemenea, agenţii FBI nu au găsit nicio dovadă că serverul privat de e-mail al democratei a fost ţinta unui atac cibernetic, deşi hackerul român Guccifer s-a lăudat că a obţinut cu uşurinţă acces la e-mailurile fostului secretar de stat.
FBI a predat documentele privitoare la investigaţie către mai multe comisii ale Congresului SUA şi a cerut ca acestea să nu fie văzute decât de persoanele care au acreditare de securitate, deşi nu toate materialele ar conţine informaţii confidenţiale.
Printre documente se numără un raport al investigaţiei, precum şi rezumatele interviurilor la care a fost supusă atât democrata Hillary Clinton, cât şi foştii ei angajaţi guvernamentali.