Articolele din categoria ALTE SPORTURI:

 Ștefan Stan
Drama unui jucător de rugby imobilizat în scaunul cu rotile. Fiecare minut contează - și tu poți ajuta! - VIDEO
De la un munte de om, a ajuns imobilizat într-un scaun cu rotile. Este drama unui fost rugbist de performanță care, în urma unui accident rutier, a rămas paralizat. În vârstă de doar 35 de ani, soț și tată, Ștefan Stan a început o lungă și dureroasă serie de tratamente, pentru a avea o viață cât de cât normală, iar acum are nevoie de o intervenție chirurgicală complicată, care costă peste 130.000 de euro, bani pe care familia nu-i are. În exclusivitate la Realitatea Plus, Ștefan a relatat, pe larg, drama pe care o trăiește. Atenție, urmează imagini și detalii cu puternic impact emoțional.
Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului. Foto/Arhivă
Cozmin Gușă: „Și dacă împărțirea bugetului sportului românesc a fost decisă la Budapesta?!”
De vreo două săptămâni se tot discută în contradictoriu între Ministerul Sportului, pe surse, și pe față diverșii președinți de federații sportive, că împărțeala banilor pentru anul competițional 2023, bani deciși de către Guvernul României, s-a făcut în mod aleatoriu și greșit. Treaba este extrem de serioasă, pentru că cu o parte din acești bani se finanțează competițiile dintr-un an pre-olimpic, competiții care decid campionii României care se vor califica sau nu la Olimpiada de la Paris din 2024.
Cozmin Gușă
Cozmin Gușă: Zelenski mută războiul din Ucraina în sportul mondial, presează/șantajează companiile ce finanțează Comitetul Internațional Olimpic. Noi să milităm pentru normalitate!
Competițiile mondiale din sporturile olimpice s-au desfășurat în ultimul an fără participarea sportivilor ruși și belaruși, federațiile sportive internaționale respectând astfel recomandarea Comitetului Internațional Olimpic, care viza excluderea acestora din întreceri, în urma invaziei ruse a Ucrainei din februarie 2022. Un editorial scris de Cozmin Gușă.
Moarte învăluită în mister
Fost sportiv, moarte misterioasă la 42 de ani. Mama acuză că decesul ar fi survenit după doza booster: declarații dramatice - VIDEO
Apar tot mai multe controverse legate de efectele adverse ale vaccinului anti-COVID. O mamă a făcut acuzații grave în direct la Realitatea PLUS. Femeia a povestit că și-a pierdut fiul de 42 de ani, sportiv de performanță și fără probleme de sănătate, după ce acesta s-ar fi vaccinat cu a treia doză. Urmează informații cu puternic impact emoțional.