Se reiau mai multe zboruri de la Timișoara către și dinspre Germania

Se reiau mai multe zboruri de la Timișoara către și dinspre Germania
Se reiau mai multe zboruri de la Timișoara către și dinspre Germania

Începând de astăzi se reiau zborurile regulate de pe Aeroportul Timișoara spre și dinspre Munchen și Suttgart, informează realitateadetimis.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Martorul de bord care dă bătăi de cap şoferilor. Tu ştii ce trebuie să faci urgent dacă apare o maşină în pantă?

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche! „Voi știți ce mai fac copiii voștri?!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Surse: Coaliţia s-a răzgândit şi vrea să mute iar data alegerilor prezidenţiale

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Informații digitale în timp real pentru călătorii din Gara de Nord

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

IGPR: Când fac cumpărături online, o treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală

Actual

Bombardamente in Fasia Gaza
Bombardamente israeliene intense în orașul Rafah: mai mulți civili au murit
Armata israeliană a efectuat bombardamente intense asupra estului oraşului Rafah, după anunţul Hamas că a acceptat o propunere înaintată de Egipt şi Qatar pentru un armistiţiu cu Israelul în Fâşia Gaza. 

Cutremur de magnitudine importantă, marți dimineața, în România. Anunțul INFP
Val de cutremure de magnitudine importantă, marți dimineața, în România. Anunțul INFP: activitate seismică intensificată
Două seismd de magnitudni importante s-au produs, marți dimineața, în România. 

Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 804: Volodimir Zelenski anunță că lucrează la un plan de pace
Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski afirmă că lucrează foarte activ la pregătirea summitului inaugural, Summitul pentru pace din Elveţia, el precizând că este important ca cât mai multe state posibil, cât mai mulţi actori posibil care sunt interesaţi de aplicarea deplină a Cartei ONU şi a dreptului internaţional, să îşi demonstreze poziţia de lider în cadrul summitului. Zelenski mai spune că o astfel de pace şi adevărata restabilire a liniştii în relaţiile internaţionale sunt posibile doar dacă majoritatea mondială se alătură la instaurarea păcii şi obligă Rusia la pace, o obligă să adere la regulile de bază ale coexistenţei normale a naţiunilor. 

Primii pensionari care află cât iau la recalculare. La ce sume să se aștepte în plus: anunțul ministrului Muncii/ Foto: Inquam Photos
Primii pensionari care află cât iau la recalculare. La ce sume să se aștepte în plus: anunțul ministrului Muncii
Veste pentru 3 milioane de români. Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a declarat că primele decizii cu pensiile de la recalcularea din septembrie vor ajunge la beneficiari la finalul lunii mai. Sumele acestora vor avea în medie o creștere de 40%. 

Social

Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont/ Foto cu caracter ilustrativ
7 tineri care s-au rătăcit pe munte, salvați după o operațiune care a durat 12 ore, în condiții de vreme extremă
A fost operațiune contracronometru pentru salvarea a 7 adolescenți care s-au rătăcit pe munte. Tinerii erau îmbrăcați necorespunzător și intenționau să rămână peste noapte la un refugiu din munții Iezer, însă nu au rezistat temperaturilor scăzute. Două fete au intrat în stare de hipotermie. De asemnea, un băiat s-a accidentat în timpul drumeției și și-a luxat glezna. 

Incendiu in Botosani
Un băiat de 6 ani din Botoșani a dat foc furajelor din gospodăria bunicilor. Incendiu de proporții, o femeie a suferit un atac de panică
Un băiat în vârstă de 6 ani, din localitatea Cristeşti, judeţul Botoşani, a incendiat din joacă furajele din gospodăria bunicilor, existând şi riscul ca focul să extindă. O femeie a făcut atac de panică. Au ars 5 tone de furaje.

Alertă de urși în Olt! Oamenii sunt disperați: Numai dacă îl văd, cad pe jos de frică/ Captură video
Alertă de urși în Olt! Oamenii sunt disperați: "Numai dacă îl văd, cad pe jos de frică"
Este alertă din cauza urșilor în nordul județului Olt. Localnicii multor comune de acolo sunt speriați și cer ajutorul autorităților, după ce, spun aceștia, au găsit urme ce aparțin fiarelor în apropierea locuințelor. Este pentru a doua oară când animalele sălbatice își fac simțită prezența în acest loc. 

Lectia de drept
Lecția de drept: Ce este clauza abuzivă
În tot mai multe contracte și documente sunt introduse clauze abuzive, elemente ce pot crea un prejudiciu grav uneia dintre părți. În cele mai multe dintre cazuri, însă, situația este neclară sau limitează drepturile ori obligațiile esențiale.

Ultimele stiri

Judecătoarea penală care vindea informații interlopilor a fost filmată în timp ce se droga
Răsturnare de situație în cazul judecătoarei care se droga cu interlopii: ar putea să scape de probe din dosar. Cum se folosește de copii
Răsturnare de situație în cazul judecătoarei drogate din Suceava despre care procurorii susțin că avea o relație cu mafiotul care îi făcea rost de stupefiante. Ana Maria Chirilă este la un pas să scape de unele acuzații grave din dosar după ce s-a plâns că anchetatorii i-au încălcat drepturile atunci când au strâns probe împotriva ei și că nu i-au fost protejați copiii. Mai exact, magistrata care apară drogații susține că i-a fost încălcat dreptul la intimitate după ce a fost prinsă în flagrant că se droga. 

Klaus Iohannis / Foto: Inquam Photos Exclusiv
Klaus Iohannis se întâlnește, astăzi, cu președintele american Joe Biden, la Casa Albă. Ana Maria Păcuraru, invitată la gala Atlantic Council Distinguished Leadership Awards - VIDEO
Klaus Iohannis se află în SUA, acolo unde astăzi se va întâlni cu Joe Biden, la Casa Albă. În cadrul acestei întâlniri, președintele României va primi un premiu pentru rolul său de lider transatlantic și european. Jurnalistul Realitatea PLUS Ana Maria Păcuraru urmează să ajungă la Washington, fiind invitată la gala Atlantic Council Distinguished Leadership Awards.

Kostas Passaris, supranumit "Fiara din Balcani"
Kostas Passaris, supranumit "Fiara din Balcani", transferat la alt penitenciar din țară: măsuri fără precedent. Cum manipula liderii clanurilor din închisoare
„Fiara din Balcani”, cel mai periculos deținut din România pune pe jar autoritățile! Kostas Passaris a fost transferat cu măsuri speciale de securitate din penitenciarul Arad la cel din Craiova, după ce s-a descoperit că manipula liderii clanurilor în închisoare. Criminalul a mai fost închis la Craiova, dar a fost transferat pentru că reprezenta un factor de stres pentru gardieni. 

Vremea extremelor: România, lovită de furtuni cu grindină
Vremea extremelor: România, lovită de furtuni cu grindină. Zonele unde temperaturile sar la 30 de grade Celsius
Ploile continuă și astăzi în țara noastră, însă vor fi și regiuni unde temperaturile vor urca la 30 de grade Celsius.



Vezi emisiunile Realitatea Plus