Articolele din categoria ACTUAL:

Cercul de prieteni al lui Vlad Pascu. Un tânăr s-a strecurat în Spitalul Floreasca pentru a FURA medicamente! - Imagini șocante / Capturi video
Cercul de prieteni al lui Vlad Pascu. Un tânăr s-a strecurat, miercuri seara, în Spitalul Floreasca pentru a FURA droguri! - Imagini absolut șocante
Prietenii din cercul de drogați ai lui Vlad Pascu s-au filmat in ipostaze revoltatoare pe care le-au postat pe internet. Tinerii nu isi ascund pasiunea pentru substante halucinogene și nici starea în care ajung după ce consumă droguri. Cel mai recent incidente s-a petrecut chiar în urmă cu 12 ore, a fost transmis pe rețelele de socializare și demonstrează nu doar că aceștia nu au învățat nimic din tragedia de la 2 Mai, ci și că nu au niciun pic de remușcări pentru cele întâmplate sau considerație pentru familiile care își plâng durerea pierdrii celor doi copii, la vârste atât de fragede. În plus, același tânăr a postat la Story un colaj de imagini cu știrile despre accidentul din 2 Mai, respectiv în care apare numele lui Vlad Pascu. Același tânăr se arată, de asemenea, mândru de faptul că au apărut la TV imagini în care un băiat era umilit de gașca de drogați. 
 Jocurile subterane înainte de alegerile din 2024 Foto: Profimedia
Jocurile subterane înainte de alegerile din 2024. Manevre disperate în laboratoarele Puterii. Alianțele neașteptate împotriva AUR
Se fac jocuri subterane înainte de alegerile de anul viitor. PNL și PSD iau în calcul să vină cu candidați comuni, iar alianța politică s-ar putea numi, potrivit unor surse, Blocul democratic. Totul în contextul în care AUR ia avânt în sondaje, iar USR-ul se dezintegrează sub un circ fără precedent. În tot acest timp, partidele extremisme capătă proporții majore la nivel european, iar liderii mondiali se tem că acestea ar putea câștiga alegerile viitoare. 
Ședință DECISIVĂ la Guvern: vor fi eliminate facilități fiscale pentru angajați - Austeritatea pregătită de Coaliție
Ședință DECISIVĂ la Guvern: vor fi eliminate facilități fiscale pentru angajați - Austeritatea pregătită de Coaliție
E ședință crucială la guvern, joi! Deși seara trecuta coaliția de guvernare a avut o nouă discuție pe măsurile de austeritate, premierul Marcel Ciolacu NU se grăbește și nu a inclus pe ordinea de zi și acest subiect. Asta deși gaura de la buget se apropie de 50 de miliarde de lei. Salariul minim pe economie urmează să crească, însă vor fi eliminate facilitățile fiscale pentru angajați. Pe de altă parte, guvernul o să ia mai mulți bani de la firme. 
8 localități din Tulcea au primit avertizări RO-Alert că Rusia lansează un atac în Ucraina
8 localități din Tulcea au primit avertizări RO-Alert că Rusia lansează un atac în Ucraina. Oamenii, sfătuiți să stea în buncăre
Ministerul Apărării a găsit resturile unei a treia drone la 15 de kilometri de granița cu Ucraina. Acestea provin tot de la un proiectil rusesc, iar armata a sporit cercetările în zonă și continuă să ridice buncăre. Ambasadorul Rusiei a fost convocat de urgență la București, după ce Rusia a amenințat România imediat după atacuri, însă a venit înlocuitorul său pentru că acesta era în concediu. Premierul Marcel Ciolacu dă asigurări că România nu va fi atacată și îndeamnă la calm. 
Explozii Crevedia - Cinci pompieri vor fi audiați | Noi detalii despre modul în care au fost coordonați salvatorii
Explozii Crevedia - Cinci pompieri vor fi audiați | Noi detalii despre modul în care au fost coordonați salvatorii
Noi audieri la Parchetul Militar în cazul Crevedia! Cinci pompieri ajung în fața procurorilor pentru a da declarații cu privire la modul în care au intervenit în seara exploziilor. Surse spun că Raed Arafat, cel care a coordonat intervenția ar putea fi audiat abia la final. În replică, spune Arafat, justiția trebuie să-și facă treaba și să decidă dacă el este vinovat sau nu pentru modul în care a coordonat salvatorii. 
Alexandra Ivanov
Cazul gravidei moarte la spitalul din Botoșani: daune de 7 milioane de euro. Avocat: "Șansa în acest dosar este că luptă un oraș întreg, o țară întreagă, cazul s-a extins"
Daune morale de 7 milioane de euro! Aceasta este suma cerută de familia Alexandrei, gravida moartă în chinuri pe patul de spital, după ce a fost ignorată de medicii de la maternitatea din Botoșani. Suma este cerută spitalului și medicilor care au fost de gardă în noaptea în care a murit tânăra gravidă. 
Campanie pentru jurnalistul Vlad Iordăchescu, care luptă cu o boală nemiloasă - Apel pentru o șansă la viață
Campanie pentru jurnalistul Vlad Iordăchescu, care luptă cu o boală nemiloasă - Apel pentru o șansă la viață
Vlad Iordăchescu, un jurnalist român inimos, cu tot viitorul în față, are nevoie de ajutorul nostru pentru a lupta cu o boală nemiloasă. După luni întregi de investigații și diagnostice greșite a primit un verdict clar, cancer! A epuizat toate economiile în clinicile în care a fost și acum banii pentru un tratament care l-ar putea salva îi sunt insuficienți. Logodnica lui și-a luat inima în dinți și a lansat un apel disperat pentru a aduna fondurile necesare. 
Marcel Boloș, avertisment primit de la Bruxelles: România pierde peste 4 miliarde de euro dacă nu rezolvă pensiile speciale și spitalele
Marcel Boloș, avertisment primit de la Bruxelles: România pierde peste 4 miliarde de euro dacă nu rezolvă pensiile speciale și spitalele
Avertisment foarte grav din partea Bruxelles în legătură cu lipsa reformelor privind pensiile speciale și fiscal-bugetare. Acesta este mesajul transmis de ministrul Finanțelor, Marcel Boloș în legătură cu măsurile drastice pe care trebuie să le ia guvernul în următoarea perioadă. Nu vor fi singurii bani pierduți, a mai atenționat ministrul, referindu-se la sumele prevăzute pentru implementarea celor 26 de spitale.
S-a furișat lângă un urs care dormea și l-a lovit în cap cu parul. Gestul unui român a stârnit un val de furie - VIDEO
S-a furișat lângă un urs care dormea și l-a lovit în cap cu parul. Gestul unui român a stârnit un val de furie - VIDEO
Gest condamnabil și nebunesc comis de mai mulți bărbați, într-o pădure din România. Unul dintre ei s-a furișat în apropierea unui urs care dormea și l-a lovit cu parul în cap, în timp ce alții filmau. Năucit, animalul a încercat să-i atace, dar în cele din urmă a renunțat. Filmarea a stârnit un val de reacții de furie la adresa celor care au pus la cale gluma prostească și riscantă.