Articolele din categoria ACTUAL:

 Programul "Cornul și laptele"/ Imagine de arhivă
Județul în care elevii NU au beneficiat nici măcar odată de programul "Cornul și laptele", în 2022. Problema persistă în continuare
În timp ce elevii din alte județe au primit corn și lapte chiar din primele zile de școală, zeci de mii de elevi din județul Iași nu au primit aceste alimente necesare mai ales pentru copiii care provin din medii defavorizate și pentru care acest program reprezenta o sursă de hrană. Totul vine după ce hotărârile necesare pentru ca județul să poată demara licitațiile nu ar fi fost trimise la timp. 
Cozmin Gusa
Cozmin Gușă: Ucrainenii decretează că “partida rusească” va câștiga alegerile din România! “Intră-n scenă Marga, Năstase, Gușă, se pregătesc Peiu, Halep, Țiriac Jr.!”
După ce s-au îndoit public și oficial de inteligența indienilor și chinezilor (zilele trecute, prin vocea dobitocului de Podolyak), ucrainenii își confirmă lipsa de “materie cenușie” întocmind o listă nouă a “rusofililor-agenți ai lui Putin în România”, care listă, așa cum a fost redactată la Kiev, oferă deja perspectiva câștigării alegerilor din 2024 de către o “partidă rusească”. Iar asta deoarece, pe lângă deja consacrații “rusofili” Simion-AUR și Diana Șoșoacă, ucrainenii lui Podolyak adaugă chiar câteva nume grele, printre care Andrei Marga (pe care Podolyak l-a așezat acum un an pe “lista morții” a celor de la Myrotvorets), Ilie Năstase (care a râs public de câteva ori de prostia ucrainenilor), respectiv pe mine (firesc cumva, la câte “papare” le-am administrat lui Zelenski&Company). Un editorial semnat de Cozmin Gușă.
Școală - imagine cu notă sugestivă
Ministerul Educației NU are bani pentru plata salariilor profesorilor pentru luna septembrie! S-a cerut ajutorul Guvernului
În timp ce dascălii din întreaga țară așteaptă majorările promise de guvernanți în noua lege a salarizării, Ministerul Educației nu are suficienți bani nici pentru plata salariilor profesorilor pentru luna septembrie. Fondurile existene nu ajung nici pentru manualele școlare. C atare, Ministerul Educatiei cerut bani de la Guvern, iar suma este una uriașă: aproape 470 de milioane de lei pentru toate restanțele. 
Caz de malpraxis la Târgu Jiu. O femeie de 51 de ani a murit subit după o operație. Medic, reacție halucinantă: "Este foarte nasol"
Caz de malpraxis la Târgu Jiu. O femeie de 51 de ani a murit subit după o operație. Medic, reacție halucinantă: "Este foarte nasol"
Este anchetă uriașă la spitalul din Târgu Jiu, după moartea unei paciente de 51 de ani, care a fost operata de un medic cu antecedente. Deși doctorul le-a spus aparținătorilor că intervenția a fost una reușită, femeia s-a stins după 20 de ore, la Terapie Intensivă. Chirurgul ar fi primit mită din partea familiei, insa, a înapoiat banii după decesul pacientei. De altfel, cadrul medical mai este judecat în prezent în două dosare diferite, pentru luare de mită și pentru ucidere din culpă.