Articolele din categoria ACTUAL:

Masina condusa de Vlad Pascu in noaptea accidentului
Stenorgamele dintre Miruna și Vlad Pascu, analizate la sânge. IPOTEZĂ șocantă: șoferul drogat s-ar putea face "nevăzut" în SUA sau Canada - Indicul care îl dă de gol
Tatăl Robertei, Cătălin Dragomir, are și o ipoteză șocantă în cazul lui Vlad Pascu, care momentan se află în custodia polițiștilor din Mangalia. Bărbatul crede că mama tânărului drogat a pus deja la cale o strategie care să îl scape pe fiul ei de pușcărie. Mai exact, să îl ducă în Statele Unite sau în Canada. 
Roberta, fata ucisă în accidentul din 2 Mai/ Facebook
Accident 2 Mai. Prima reacție a tatălui Robertei după STENOGRAMELE EXPLOZIVE apărute în spațiul public: Să înceteze cu prostiile și să-și accepte soarta
Avem prima reacție a tatălui Robertei, una dintre cele două victime ale beizadelei drogate, după apariția discuțiilor dintre Miruna Pascu, mama drogatului și acesta, imediat dupa tragedie. Într-o declarație exclusivă pentru Realitatea PLUS, bărbatul îi acuză pe parintii băiatului că sfidează inclusiv moartea fiicei sale, dar și că încearcă să influențeze procurorii. 
Mihai și Miruna Pascu/ Colaj foto
Imperiul imobiliar al familiei Pascu. Părinții beizadelei care a ucis 2 tineri la 2 Mai dețin 700 de proprietăți de lux! Conexiuni cu mafia care sufocă România
Părinții lui Vlad Pascu au un adevărat imperiul imobiliar, cu peste 700 de proprietăți. Majoritatea se află în nordul Capitalei, unde prețul mediu de vânzare al unui apartament este de 300 de mii de euro. Bazele succesului au fost puse, însă, prin ilegalități. Mihai Pascu ar fi lăsat pe drumuri zeci de oameni, prin cămătărie. 
Audieri DIICOT/ Captură video
Cazul Vlad Pascu. Avocații dealerilor de droguri: "Au început să devină conștienți". Revoltător: unul dintre frații Constantin, în lacrimi în fața magistraților
Trei dealeri de droguri din anturajul lui Vlad Pascu s-au prezentat în lacrimi în fața magistraților. Unul dintre ei, Tudor Duma, zis si "Maru", conștientizează tot ce se întâmpla, susține avocata lui, care a recunoscut că dealerul de 19 ani are mai multe dosare penale. Pe de altă parte, avocata celorlalti doi traficanti, frații Constantin, spune că aceștia nu îl cunosc personal pe Vlad Pascu. 
Horoscopul zilei, sâmbătă 16 septembrie 2023
Horoscopul zilei, sâmbătă 16 septembrie 2023. Azi e ziua potrivită pentru a acționa. Ce zodii vor fi ajutate de conjuncția dintre Luna și razboinicul Marte
Horoscopul zilei, sâmbătă 16 septembrie 2023. Astazi este o zi speciala, ce aduce o forta suplimentara care ne impinge inainte, spre realizarea unor lucruri mari si importante. Luna face conjunctia lunara cu razboinicul Marte, de data aceasta in echitabila Balanta. Astfel ca putem realiza chiar mai mult daca colaboram pentru progres in loc sa actionam singuri.
Maia Sandu, președintele Republicii Moldova
Sâmbătă, doliu național în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de Maia Sandu
Preşedintele Maia Sandu a semnat vineri seara decretul privind declararea zilei de 16 septembrie zi de doliu naţional, în semn de profundă tristeţe cauzată de decesul primului preşedinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur. A fost un susţinător activ al mişcării de renaştere naţională, demnitar care a avut un rol esenţial în promovarea independenţei, libertăţii şi suveranităţii Republicii Moldova, se arată în comunicatul preşedinţiei de la Chişinău.
Horoscopul săptămânii, 18 - 24 septembrie
Horoscopul săptămânii, 18 - 24 septembrie: Cine sunt zodiile care vor descoperi că sunt capabile de adevărate minuni
Începutul unei noi săptămâni aduce cu sine oportunități pentru fiecare dintre noi. În perioada 18-24 septembrie, cuvintele cheie care definesc această perioadă sunt emoție, schimbare, planuri de viitor, încredere și evoluție. Fiecare dintre aceste elemente va avea o influență importantă asupra zodiilor, care vor trebui să navigheze prin provocări și să facă față unor decizii importante.
Alertă pe râurile din Buzău, Prahova, Dâmboviţa şi Ialomiţa
Alertă pe râurile din Buzău, Prahova, Dâmboviţa şi Ialomiţa. COD PORTOCALIU de INUNDAȚII până la miezul nopții
Vineri, hidrologii au anunțat emiterea unei avertizări Cod portocaliu pentru inundații și depășiri ale Cotelor de atenție pe mai multe cursuri de apă din bazinele hidrografice ale Bâsca Chiojdului, Cricovul Sărat, Ialomița, Prahova și Teleajen. Avertizarea este valabilă până la miezul nopții, iar situația este una deosebit de periculoasă pentru zonele aflate în apropierea acestor cursuri de apă.