Articolele din categoria ACTUAL:

Foto/Arhivă/Profimedia
Directoarea de la Administrația Spitalelor București: „Corupţia din sistemul de sănătate este o crimă împotriva umanităţii”
Oana Gabriela Sivache a făcut, luni după-amiază, o declaraţie de presă la sediul instituţiei, după percheziţiile DNA la sediul ASSMB. Aceasta s-a referit la zicala ”a furat, dar a şi făcut”. Potrivit acesteia, în sistemul sanitar acest lcuru se traduce în lucrări efectuate superficial, risipind bani publici pe materiale de calitate îndoielnică, în echipamente medicale supraevaluate.
Un român cu 5000 de lei salariu se pânge că o duce greu. Cum l-au certat internauții
Un român cu 5000 de lei salariu se pânge că o duce greu. Cum l-au certat internauții
Un tânăr care câștigă un salariu lunar de 5000 de lei a decis să deschidă o convesație pe Reddit unde să-i întrebe pe internauți cum se se descurcă în fiecare lună cu o astfel de sumă, având în vedere scumpirile din ultimul an. Reacțiile însă, nu au fost cele așteptate de el, întrucât mulți internauți l-au apostrofat pentru stilul său de viață care îi cere o așa sumă pentru o singură persoană.
Alexandru Rafila, supus moțiunii. Foto/Inquam
Moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii. Rafila: „Moţiunea este un rezumat al postărilor de pe Facebook ale unei persoane”
Camera Deputaţilor a dezbătut, luni, asupra moţiunii simple împotriva ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila. Moţiunea simplă, intitulată "Ministrul Rafila - turistul leneş şi cinic care lasă România fără spitale", este semnată de 56 de deputaţi USR şi ai partidului Forţa Dreptei. Ministrul a declarat că moţiunea depusă la Parlament împotriva sa este rezumatul unor postări de Facebook ale unei persoane care "nu este nici medic şi nu are niciun fel de experienţă în conducerea unităţilor medicale".