Articolele din categoria ACTUAL:

Facebook: Ce spun oamenii de știință despre statul excesiv pe Facebook
Facebook: Ce spun oamenii de știință despre statul excesiv pe Facebook
Facebook: Ce spun oamenii de știință despre statul excesiv pe Facebook: Persoanele care petrec prea mult timp pe Facebook dezvoltă 'mai multe sentimente negative' față de propria imagine și fac 'mai multe comparații cu felul în care arată prietenii', relevă datele unui studiu coordonat între oameni de știință britanici și americani, scrie cotidianul spaniol El Mundo în ediția electronică de sâmbătă, potrivit AGERPRES.
Unii români cred că de PAȘTE sărbătorim nașterea Domnului. RĂSPUNSURI AMUZANTE
URARI DE PASTI. CE URARI DE PASTI să trimiți
URĂRI DE PAŞTI, MESAJE DE PAȘTI, SMS-URI DE PAȘTI: REALITATEA.NET vă prezintă o selecţie de urări bune de trimis celor dragi de Paşti. Data celebrării PAȘTELUI are la bază două fenomene astronomice: echinocțiul de primăvară și mișcarea de rotație a Lunii în jurul Pământului. Astfel, PAȘTELE se serbează în duminica imediat următoare primei luni pline după echinocțiul de primăvară. URĂRI DE PAŞTI. Ce URARI DE PASTI ai trimis? TRIMITE URARI DE PASTE!
Top 10 telefoane ieftine şi bune
Top 10 telefoane ieftine şi bune
Pornind de la premisa că nu toţi vă propuneţi să daţi 3000 de lei pe un telefon şi nici nu vreţi să vă legaţi de un abonament pe câţiva ani, mai jos am agregat cele mai bune opţiuni cu preţuri mai mici de 1000 de lei. Nu în ultimul rând, mulţi dintre noi sunt obligaţi de diverse conjuncturi să aibă două telefoane, iar acesta este un alt scenariu în care, dacă aţi făcut un efort supraomenesc să vă luaţi un iPhone sau un Galaxy Sx, cu siguranţă nu mai aveţi nevoie de un al doilea.
Copilul tău e bolnav? Vezi ce medicamente NU trebuie să-i dai!
ATENŢIE la vitamine pentru copii şi suplimente! Vezi când şi dacă este cazul să ia copilul tău
Multi parinti se plang ca cei mici sunt mofturosi cu mancarea, nu prefera orice aliment si se intreaba daca sa ii dea copilului suplimente alimentare sau multivitamine. Ingrijorarea parintilor vizeaza faptul ca cei mici nu ar primi suficiente minerale si vitamine din alimentatia curenta, din moment ce multe alimente sanatoase nu sunt consumate de ei. Multi parinti dau copilului lor, documentandu-se prin prieteni sau forumuri, suplimente de calciu sau fier sau multivitamine copilului, doar pentru ca au auzit ca si altii iau.