Articolele din categoria ACTUAL:

Stapânii județuțului Vaslui (Realitatea Plus/Culisele Statului Paralel) Exclusiv
Schema caracatiței din jurul lui Buzatu și Savin-Farmazon. Anca Alexandrescu a demascat prăduirea județului Vaslui prin cumetrii, corupție și protecție politică la nivel înalt
Omul de afaceri Emil Savin "Farmozon", cel care l-ar fi turnat procurorilor DNA pe baronul de Vaslui Dumitru Buzatu, și-a construit un imperiu de firme abonate la contracte cu banii statului. Folosindu-și fiicele, ginerii și politicienii locali, Savin a încasat sute de milioane de lei, majoritatea din contracte cu statul. În exclusivitate la Culisele Statului Paralel, Anca Alexandrescu a prezentat caracatița corupție și a afacerilor prin care un județ a fost ținut în sărăcie ani de zile, de când baronul Buzatu a ajuns la butoane.
Proteste la asumarea răspunderii Guvernului / Foto: INQUAM/George Călin Video
Proteste la asumarea răspunderii pe noile TAXE. Marcel Ciolacu: S-a terminat cu privilegiile la stat! Se va încheia o etapă din istoria României și cu șmecheria!
Ședință crucială pentru români, marți, în Parlament. Guvernul condus de premierul Marcel Ciolacu își asumă răspunderea pe pachetul de măsuri fiscal-bugetare în plenul celor două Camere. USR și AUR din Opoziție boicotează asumarea răspunderii pe noile taxe și impozite prevăzute de Guvern în proiectul de lege privind „măsurile de austeritate”.
Figura lui Iisus de pe Giulgiul din Torino, refăcută de inteligența artificială. Foto: Profimedia
Figura lui Iisus de pe Giulgiul din Torino, refăcută de inteligența artificială. Surpriză: Este total diferită față de ce ne-am fi așteptat
Misterul Giulgiului din Torino a stârnit curiozitatea și fascinația oamenilor timp de mai bine de 600 de ani. În trecut, acesta a fost arătat lumii doar în rare ocazii, și mulți oameni s-au întrebat cum a arătat, de fapt, misteriosul bărbat înfățișat pe pânză. Acum, cu ajutorul inteligenței artificiale și a tehnologiei de scanare înaltă rezoluție, Giulgiul a fost prezentat cu o nouă imagine HD care a dezvăluit o față uimitoare.
Horoscopul zilei, miercuri, 27 septembrie 2023
Horoscopul zilei, miercuri, 27 septembrie 2023. Astrele ne sfătuiesc să încercăm lucruri noi. Cine sunt zodiile norocoase care ăși vor asculta inima?
Horoscopul zilei de miercuri, 27 septembrie, ne semnalează influențele astrologice puternice care încurajează experiențele noi. Sextila dintre Luna în Pești și Jupiter în Taur oferă un curaj datorită căruia vei fi mai deschis la noi idei și încercări. Cei care vor beneficia cel mai mult de această energie vor fi acei nativi care sunt în căutarea unei noi direcții sau care doresc să experimenteze mai mult în ceea ce privește viața lor personală sau profesională.
ASPA: Peste 100 de solicitări de intervenție în cazul câinilor agresivi în doar o săptămână, în Capitală/ Foto: Facebook ASPA
ASPA: Peste 100 de solicitări de intervenție în cazul câinilor agresivi în doar o săptămână, în Capitală. O persoană muşcată de câine, în Sectorul 4
Câinii agresivi rămân în continuare o problemă pentru bucureșteni. O demonstrează cele mai noi date făcute publice de Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), potrivit cărora în ultima săptămână au existat 133 de solicitări de intervenție în Capitală. În urma intervenţiilor au fost capturați 56 de câini. Nu au lipsit nici incidentele nefericite. Astfel, o persoană a fost muşcată de un câine agresiv, în Sectorul 4, victima fiind transportată la spital.