Articolele din categoria ACTUAL:

Marș de protest pentru drepturile femeilor, în București - Manifestanții au cerut servicii pentru victimele violenței domestice și violenței sexuale
Marș de protest pentru drepturile femeilor, în București - Manifestanții au cerut servicii pentru victimele violenței domestice și violenței sexuale
Rețeaua pentru prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor (Rețeaua VIF) a organizat, duminică, 22 octombrie, un marș de sensibilizare și de protest împotriva violenței asupra femeilor și fetelor. Marșul este organizat anual și a ajuns la ediția a IX-a. A avut loc simultan în mai multe orașe din România: București, Brașov, Timișoara, Baia Mare, Cluj-Napoca, Mizil și comuna Valea Seacă. 
Familii ale celor răpiți de teroriștii Hamas (Profimedia)
Încă un român ar fi murit în urma atacurilor Hamas din Israel. Bilanțul deceselor a ajuns la 5
Încă un român ar fi murit în războiul din Israel, aducând astfel la 5 numărul conaționalilor care și-au pierdut viața de la începutul conflictului din Orientul Mijlociu, potrivit Realitatea Plus. Pe de altă parte, alți 2 români sunt dați dispăruți, iar despre unul s-a confirmat că se află printre cei 200 de ostatici luați de teroriștii Hamas în urma atacurilor din 7 octombrie. 
Reuver Azar, ambasadorul Statului Israel în România (Profimedia) Exclusiv
Ambasadorul Israelului în România: Am discutat cu soția românului răpit de teroriști. Strategia Hamas se bazează pe dezinformare
Ambasadorul Israelului la București, Excelența Sa Reuven Azar, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Realitatea Plus. Oficialul israelian a afirmat că a discutat telefonic cu soția românului cu dublă cetățenie aflat printre ostaticii luați de teroriștii Hamas. Azar a vorbit și despre o uriașă campanie de manipulare și dezinformare pe care atât Hamas, cât și alte organizații teroriste din regiune o duc, ajutate de state vecine și entități  interesate. 
Șantierul podului de la Brăila
Noi probleme grave la podul peste Dunăre de la Brăila. Structura de rezistență, afectată de infiltrații
Probleme tot mai mari la podul proaspăt inaugurat de la Brăila. Proiectul uriaș de infrastructură cu bani europeni are infiltrații la structura de rezistență, iar Compania de Infrastructură transmite că reparațiile ar putea pune în pericol toată structura construcției. Anunțul vine în condițiile în care, la patru luni de la inaugurare, podul a avut numeroase probleme și nu este nici în prezent operațional în totalitate. Realitatea Plus a încercat să obțină o reacție din partea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, dar nu a reușit.
Localariii se plâng că repartitoarele le măresc facturile
Românii care stau la bloc, amenințați cu amenzi URIAȘE. Ce trebuie să facă până la sfârșitul anului?
Ca și cum coșmarul facturilor de încălzire nu era suficient, românii care locuiesc la bloc sunt amenințați acum cum amenzi uriașe. Oamenii sunt nevoiți să scoată din buzunar sume importante pentru a-și monta repartitoarele de căldură, care au devenit obligatorii prin lege. Singura speranță ar fi ca autoritățile, la fel ca în anii trecuți, să amâne termenul limită. 
Enel România
Zeci de mii de români păcăliți în facturile ENEL. Cum își pot recupera banii?
Revine jaful din energie! Al doilea cel mai mare furnizor din țară a tăiat facturi umflate timp de jumătate de an. Sute de mii de români au fost țepuiți, iar autoritățile și furnizorul își pasează vina. Compania a trimis timp de șase luni zeci de mii de facturi greșite clienților, iar suma de pe notele de plată era, și de această dată, mai mare decât ar fi trebuit. Prejudiciul total se ridică la peste 21 de milioane de lei. 
Summit de PACE în Egipt. Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei: „Viaţa unui arab nu valorează mai puţin”
Summit de PACE în Egipt. Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei: „Viaţa unui arab nu valorează mai puţin”
Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei a cerut sâmbătă, cu prilejul participării sale la Summitul pentru Pace care se desfăşoară în apropierea capitalei Egiptului, Cairo, ca ţările occidentale care susţin Israelul să înţeleagă odată pentru totdeauna că viaţa unui arab nu valorează mai puţin decât cea a unui israelian şi că tăcerea lor în faţa „sălbăticiei” de a ataca civili nu contribuie la pace
10 remedii naturiste pentru răceală care îți stimulează imunitatea - Leacuri eficiente din bucătăria ta
10 remedii naturiste pentru răceală care îți stimulează imunitatea - Leacuri eficiente din bucătăria ta
Principala armă pe care o avem în lupta cu răceala, tusea si gripa este propriul nostru sistem imunitar și suntem sfătuiți deseori să evităm medicamentele. O alternativă de tratament la îndemână vine de la natură. Așadar, atunci când vine vorba de remedii pentru acasă, este bine să te concentrezi pe ingrediente realmente eficiente în lupta împotriva infecțiilor respiratorii. Mai jos regăsești câteva dintre cele mai utile remedii naturiste care ameliorează simptomele de gripă și răceală și fortifică sistemul imunitar.
Marcel Boloș: „Riscăm să pierdem bani din cauza parangheliilor” - Plan de limitare a cheltuielilor primarilor
Marcel Boloș: „Riscăm să pierdem bani din cauza parangheliilor” - Plan de limitare a cheltuielilor primarilor
Primarii de mari municipii se revoltă, după ce ministrul finanțelor a anunțat că vrea să le limiteze cheltuielile. Constantin Toma, primarul din Buzău, spune că acuzațiile ministrului nu sunt adevărate, iar marile cheltuieli făcute de autoritățile locale sunt pentru investiții. Marcel Boloș a declarat că vrea să taie "parangheliile" organizate de edili pentru sărbătorile de Crăciun.