Articolele din categoria ACTUAL:

Razboi in Ucraina
Război în Ucraina - Ziua 680 - Administraţia de la Kiev se aşteaptă la mai puţini bani din Occident în 2024 - LIVE TEXT
Ministerul francez de Externe consideră că Rusia "poartă întreaga responsabilitate" pentru victimele civile ale atacului ucrainean din Belgorod. Ucraina va avea nevoie de o finanţare externă de peste 37 de miliarde de dolari în 2024, ceea ce reprezintă cu aproximativ 5 miliarde de dolari mai puţin decât a primit ţara de la partenerii străini anul trecut, a declarat premierul Denis Şmîhal.
Horoscop special: Marte intră în Capricorn din 4 ianuarie 2024
Horoscop special: Marte intră în Capricorn din 4 ianuarie 2024. 4 zodii vor beneficia de extra-energie pentru a-și atinge obiectivele
În lumea astrologiei, fiecare mișcare planetară are o semnificație unică și aduce cu sine energii și influențe specifice. Una dintre aceste mișcări importante este intrarea planetei Marte în zodia Capricorn, care are loc din data de 4 ianuarie 2024. Acest eveniment atrage atenția astrologilor și a pasionaților de horoscop, deoarece Marte este considerată planeta acțiunii și pasiunii, iar Capricornul este cunoscut pentru structura sa și orientarea către succes și stabilitate.
 Câte luni de economii îți trebuie pentru a cumpăra o mașină second-hand sau chiar una nouă
Salariul tău vs. prețul mașinilor: Câte luni de economii îți trebuie pentru a cumpăra o mașină second-hand sau chiar una nouă
Achiziționarea unei mașini este o investiție semnificativă și de aceea  consilierii financiari recomandă cumpărătorilor să nu cheltuiască mai mult de 6 luni de salariu pentru acest scop. Cu toate acestea, există mulți factori care influențează această decizie, cum ar fi rata de depreciere a mașinii, costurile de întreținere și chiar situația economică actuală. 
Cel mai mare rezervor geotermal din România ar putea încălzi un oraș întreg
Cel mai mare rezervor geotermal din România ar putea încălzi un oraș întreg, dar planurile de investiții zac uitate prin sertare
În România se găsește o treime din totalul apelor termale și minerale ale Europei, iar una dintre cele mai importante rezerve se află chiar sub pământul din nordul Bucureștiului și al județului Ilfov. Această bogată resursă ar putea transforma nordul Capitalei într-o adevărată destinație balneară și, în teorie, ar putea oferi soluții pentru problemele de termoficare ale localităților din zonă.
Bărbatul s-a dovedit a fi un adevărat recordmen
Șofer arestat de către polițiștii bucureșteni. Oamenii legii au rămas șocați de tupeul conducătorului auto
Un bărbat de 38 de ani a fost arestat preventiv după ce a fost prins de polițiștii rutieri din Bucureşti când conducea fără permis. Când l-au identificat în baza de date, oamenii legii au constat că șoferul avusese tupeul să plece fără permis în condițiile în care fusese deja condamnat pentru infracţiuni contra siguranței circulaţiei și este suspectat într-un alt dosar, tot pentru conducere fără permis, dar şi sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
Tot mai mulți pensionari italieni aleg România ca locul unde să se retragă la bătrânete
Tot mai mulți pensionari italieni aleg România ca locul unde să se retragă la bătrânețe
România devine tot mai atractivă pentru pensionarii italieni care doresc să-și petreacă anii de bătrânețe într-un mediu liniștit și cu costuri de viață mai accesibile. Cu peisaje pitorești, o bogată moștenire culturală și un stil de viață autentic, România își câștigă tot mai mult popularitatea în rândul pensionarilor italieni în căutarea unei alternative atrăgătoare pentru retragere. 
Trei femei trecute de 100 de ani, sfaturi pentru tinerele de astăzi. Foto: Dailymail
Trei femei trecute de 100 de ani, sfaturi pentru tinerele de astăzi: "Munca grea nu a ucis pe nimeni, dar grijile o fac"
Într-o lume dominată de tehnologie și confort modern, este valoros să ne oprim din când în când și să învățăm din înțelepciunea celor mai în vârstă. Trei femei extraordinare, care au trecut de vârsta de 100 de ani, ne oferă acum sfaturi  pentru tinerele femei din ziua de azi. Aceste femei au văzut cum s-au schimbat societatea și rolurile femeilor în timp, iar experiențele lor sunt învățăminte de preț pentru toate generațiile.
Au oferit droguri gratuite drogaților, iar acum străzile sunt sufocate de oameni fără adăpost și criminalitate. Foto: Captură YouTube
Au oferit droguri gratuite drogaților, iar acum străzile sunt sufocate de oameni fără adăpost și criminalitate. Cum au distrus politicile sociale marile metropole
Politicile sociale care prevăd acordarea gratuită de droguri drogaților în Vancouver și Seattle au avut un impact profund și devastator asupra acestor comunități. În aceste orașe, numărul persoanelor fără adăpost a explodat, iar teroarea instaurată de drogați a devenit un aspect obișnuit în viața de zi cu zi a locuitorilor. Autoritățile locale, în efortul de a oferi asistență și suport celor afectați de dependența de droguri, au inițiat astfel de politici sociale, dar, conform filmărilor de pe străzi, rezultatele au fost cu totul neașteptate și dezastruoase.