Articolele din categoria ACTUAL:

Băiatul și-a pierdut viața imediat (foto: La Repubblica)
Detalii cutremurătoare despre adolescentul român ucis în Italia - VIDEO
Detalii cutremurătoare ies la iveală despre copilul român de doar 14 ani ucis de mafioți, în timpul unei răfuieli. Băiatul locuia de doi ani în Italia, alături de mama lui, tatăl vitreg și cei doi frați mai mici. În seara tragediei, familia lui sărbătorea ziua de naștere a mamei și a unui unchi. Scenele sângeroase au avut loc în parcarea unei stații de metrou din Roma, iar reglarea de conturi a fost între două bande rivale. Carabinierii și criminaliștii sunt în alertă maximă și au început o anchetă. 
Protestatarii se întâlnesc cu o delegație de la Finanțe
Transportatorii și fermierii au ajuns la Ministerul Finanțelor, pentru discuțiile cu Marcel Boloș
Protestatarii au ajuns la Ministerul Finanțelor, unde o delegație a transportatilor negociază cu Marcel Boloș. Pe de altă parte reprezentanții protestatarilor înaintează greu printre blocajele jandarmilor. Și la această oră continuă protestele românilor nemulțumiți care spun că nu au de gând să se oprească până când nu le sunt rezolvate toate problemele. Oamenii sunt în continuare în straddă, la marginea Capitalei cu tiruri și utilaje agricole  
Spritele s-au încins la protestul transportatorilor
Centura Constanţei, blocată de transportatorii protestatari. Un poliţist s-a îndreptat cu arma către o maşină care ar fi încercat să meargă spre protestatari
Incident grav pe soseau de centură a Constanței, după ce aceasta a fost blocată sâmbătă seara de transportatorii protestatari. Aceștia au acuzat autoritățile că nu îi lasă să se manifeste și că poliţiştii au venit înarmaţi. De altfel, un poliţist a îndreptat arma din dotare către o mașină care s-ar fi dus spre protestatari. Reprezentanţii Poliţie Constanţa afirmă că arma respectivă avea muniție neletală.
Grindeanu susține că s-a ajuns la un acord parțial cu protestatarii
Grindeanu, reacție sfidătoare către jurnaliști, după negocierile cu transportatorii: Răspund la ce vreau eu!
Sorin Grindeanu, o nouă reacție sfidătoare la adresa presei, după discuțiile cu delegația transportatorilor care protestează de câteva zile. După 4 ore de negocieri, Grindeanu a anunțat că s-a ajuns la un acord parțial, fără a explica foarte clar în ce constă, pentru ca apoi să comenteze, vizibil iritat, o întrebare legată de aprecierile pe care le-a făcut la adresa protestatarilor.
Asasinul ar fi un alt adolescent, în vârstă de 14 ani
Adolescent român, ucis într-o răfuială mafiotă, în apropierea unei stații de metrou din Italia
n copil român de doar 14 ani a murit în urma unei răfuieli cu mafioți. Scenele sângeroase au avut loc în Italia, în parcarea unei stații de metrou din Roma. Reglarea de conturi a avut loc între două bande rivale, iar din primele informații, copilul român ar fi fost împușcat de către un alt minor la comanda unui lider mafiot. Carabinierii și criminaliștii sunt în alertă maximă și au început o anchetă la fața locului. 
Fermierii s-au înțeles cu ministrul Agriculturii: Ce au obținut după 3 ore de negocieri cu tonul ridicat
Fermierii s-au înțeles cu ministrul Agriculturii: Ce au obținut după 3 ore de negocieri cu tonul ridicat
La negocierile purtate cu ministrul Agriculturii - Florin Barbu, sâmbătă,, fermierii au primit răspunsuri la mai multe întrebări. Ei au semnat un proces verbal cu ministrul prin care acesta se angajează să rezolve o serie de revendicări. Unul dintre liderii protestatarilor, Dănuţ Andruş, a afirmat că printre solicitările acceptate se află şi amânarea ratelor, explicând că este vorba despre o Ordonanţă de Urgenţă care se află la avizare şi despre care a primit promisiuni că va fi aprobată în următoarea şedinţă de Guvern. 
S-au terminat negocierile tensionate între fermieri și ministru: ședință cu ȚIPETE - Protestatarii au trecut barajul Poliției
S-au terminat negocierile tensionate între fermieri și ministru: ședință cu ȚIPETE - Protestatarii au trecut barajul Poliției
A fost ședință cu scandal și țipete la întâlnirea cu fermierii. Ministrul Agriculturii - Florin Barbu a ridicat vocea la liderii protestatarilor. Calendarul negocierilor stabilit sâmbătă dimineața nu va fi respectat întrucât întâlnirea a durat mai mult de o oră, timpul alocat inițial. Între timp, în a patra zi de proteste masive fermierii au trecut de barajul poliției pentru a continua revolta în Capitală. Oamenii sunt nemulțumiți după ce lista lor de revendicări nu a fost luată în seamă. Acum, reprezentanți ai transportatorilor se pregătesc să discute cu ministrul Sorin Grindeanu. 
Alegeri cu miză imensă în Taiwan, sub amenințarea Chinei - Tensiuni la nivel global
Alegeri cu miză imensă în Taiwan, sub amenințarea Chinei - Tensiuni la nivel global
Sunt alegeri cruciale în Taiwan care vor decide soarta insulei pentru care China prezintă un interes major. Peste 19 milioane de cetățeni sunt așteptați la urne pentru a alege un nou președinte și un parlament în timp ce Beijingul face presiuni tot mai intense pentru a destabiliza țara. Votul este o alegere între pace și război. Armata chineză a amenințat să zdrobească orice tentativă de independență a Taiwanului, sprijinit intens de Statele Unite.