Articolele din categoria ACTUAL:

Poliție / Foto: Inquam Photos
A băgat spaima în autoritățile austriece, dar polițiștii l-au găsit ascuns în lada patului, într-o locuință din Sectorul 6. Imagini incredibile VIDEO
Un bărbat de 41 de ani, împotriva căruia autoritățile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare, a fost prins de polițiștii bucureșteni. Bărbatul se ascundea în lada patului, la o adresă din Sectorul 6 al Capitalei. Bărbatul era urmărit internațional pentru săvârsirea a 90 de infracțiuni de furt, participare la un grup organizat, însușire de mijloace de plată non numerar și utilizare frauduloasă de date informatice. 
Cristian Popescu Piedone
Nicușor Dan, pus la zid de Piedone după incidentul cu copacul doborât de vânt, din Sectorul 1: Treci la treabă, profesore!
Edilul Sectorului 5 Cristian Popescu (Piedone) îl pune la zid pe primarul general al Capitalei Nicușor Dan, după reacția halucinantă a celui din urmă privind arborele uriaș, doborât de vânt lângă un loc de joacă din Sectorul 1, incident ce s-ar fi putut transforma într-o adevărată tragedie. "În capitala ploșnițelor, profesore, copacii bătrâni și abandonați de “grădinarul șef”… cedează nervos și cad unde nimeresc!", i-a transmis Piedone lui Nicușor Dan, într-un mesaj postat, luni, pe Facebook. 
Agresiune sexuala (foto ilustrativ)
Un pedofil care a violat mai multe minore, la un pas să revină acasă! Revoltă totală într-o localitate din Buzău
A fost revoltă uriașă într-o localitate din Buzău, după ce o instanță a decis eliberarea din penitenciar a unui pedofil care a abuzat mai multe minore. Rudele celor șapte copile, victime ale bărbatului de 52 de ani, au protestat în fața casei agresorului, după ce au aflat că acesta ar urma să se întoarcă acasă, la câteva zeci de metri de locuințele lor. Urmează informații cu un puternic impact emoțional! 
Căutări Someș/ Arhivă foto
Căutări disperate pe râul Someș! Un reputat medic radiolog, dat dispărut după ce a plecat la pescuit și nu s-a mai întors acasă
Căutări disperate ale pompierilor și scafandrilor pe râul Someș: ei caută un renumit medic radiolog care a dispărut. Doctorul de 65 de ani a plecat la pescuit și nu s-a mai întors acasă. Soția lui a dat alerta, când acesta nu s-a întors acasă. Scafandrii l-au căutat în apele reci ale râului, însă curenții puternici au împiedicat misiunea.