Articolele din categoria ACTUAL:

Tudorel Toader, circ online: scrie, şterge, corectează, se ceartă! Mesaj ironic către Dragnea
Tudorel Toader, circ online: scrie, şterge, corectează, se ceartă! Mesaj ironic către Dragnea
Tudorel Toader loveşte cu noi "simple precizări", formula care i-a făcut celebre postările pe reţelele de socializare. În interval de câteva ore, sămbătă seară, ministrul Justiţiei a postat un scurt text, l-a şters, a revent cu o altă postare extrem de lungă, pentru ca apoi să adauge o precizare care pare să fie o ironie la adresa lui Liviu Dragnea: "În lipsa urgenţei, nu poate fi adoptata o Ordonanţă de Urgenţă!". Comentariile critice n-au întârziat să apară, mulţi l-au criticat pentru lipsa de coerenţă, pentru post scriptumurile repetate şi răspunsurile la adresa celor care au pus întrebări. În jurul orei 22:00, toate postările au dispărut.
Ministerul Finanțelor cere tăieri de salarii, bonusuri și personal
Orlando Teodorovici lovește din nou și vrea să limiteze libertatea de mișcare a românilor în UE
Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, insistă în proiectul său mai vechi de a limita libertatea de circulație în UE. În urmă cu patru luni, a avut o propunere controversată ca românii să aibă drept limitat de lucru în străinătate, pe baza unui singur permis de muncă, valabil pentru maximum 5 ani într-o anumită ţară. Acum, Teodorovici vine cu ideea unui "pachet agresiv" care să limiteze mobilitatea, iar mesajul este adresat oficial în mega-întâlnirea cu șefii Finanțelor din UE!
Cocaină la malul mării
Operaţiunea "cocaină în Marea Neagră" continuă, incă un pachet găsit la Agigea
Încă un colet cu droguri a fost descoperit la malul Mării. De această dată a fost găsit pe plajă din Agigea. Pe litoral are loc cea mai amplă operațiune din istoria Poliției Române. Peste 300 de forţe de ordine cu 60 de autospeciale, 14 nave şi 2 elicoptere au intrat în alertă după ce mai multe pachete cu cocaină au fost aduse de valuri la mal, pe plajele litoralului românesc, din Năvodari până la Mangalia.