Articolele din categoria ACTUAL:

Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă se pregătește să candideze la prezidențiale, anunță Ionuț Stroe. Ce se va întâmpla cu coaliția PSD-PNL
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat miercuri că partidul lucrează la acest proiect prezidenţial care să îl înglobeze pe liderul PNL Nicolae Ciucă. El a precizat că personal crede în acest proiect prezidenţial, şi-l doresc, dar în situaţia în care vor merge împreună. PSD şi PNL, vor vedea şi vor analiza. Stroe a mai spus că oferta, dacă va fi una comună, va fi una complexă, care va include premier şi multe alte funcţii importante, inclusiv funcţia de comisar european.
Această insulă din paradis te va ucide în 5 minute.
Această insulă din paradis te va ucide în 5 minute. De ce a băgat spaima în turiști
O insulă tropicală, cu plaje spectaculoase, junglă luxuriantă și apă cristalină, ascunde un secret înfricoșător care a băgat frica și în cei mai temerari turiști. Deși peisajul său idilic ar trebui să fie un magnet pentru vizitatori, toți oamenii se feresc de această insulă cu orice preț, de teama că vor cădea victimă unei amenințări care ar putea pune capăt vieților lor în doar 5 minute.
Ședința de Guvern de joi, 28 martie
Ședința de Guvern azi: Importante modificări fiscale, statutul cadrelor militare, autostrada Craiova - Filiaşi, printre actele de pe masa Executivului
Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi, 28 martie, un proiect de ordonanţă de urgenţă privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite condiţii, a unui număr de funcţii de conducere de 10% în autorităţi, agenţii sau instituţii reorganizate prin Legea nr. 296/2023 şi acordarea şi de către operatorii cu pierderi contabile a anumitor creşteri salariale.
Florin Piersic Jr. a recunoscut: De ce nu vorbește cu tatăl lui de mai bine de 20 de ani
Florin Piersic Jr. a recunoscut: De ce nu vorbește cu tatăl lui de mai bine de 20 de ani
Celebritatea actorului Florin Piersic a fost întotdeauna asociată cu o imagine puternică și cu succesul în industria filmului. Cu toate acestea, aspectele din culise ale relației sale cu fiul său, Florin Piersic Jr., au rămas subiecte sensibile și controversate. Recent, Florin Piersic Jr. a făcut declarații surprinzătoare, recunoscând faptul că nu a mai vorbit cu tatăl său de mai bine de două decenii, dezvăluind astfel o ruptură semnificativă în relația lor.
Firmele controlate din umbră de fostul nr.2 din SRI desfășoară numeroase afaceri
Legăturile locotenenților crypto ai lui Florian Coldea cu rușii. Noi dezvăluiri bombă
O nouă anchetă devastatoare realizată de Iosefina Pascal pentru Solidnews zguduie din temelii afacerea cu criptomonede construită de gruparea Coldea-Toma-Mărunțiș. Potrivit investigației, afacerea extrem de bănoasă ar fi început cu un business cu cetățeni ruși. Doar că înainte să ajungă pe piața din Rusia telefoanele IMPULSE K1, făcute de CryptoDATA în China, a fost nevoie de bani făcuți rapid prin ferma de criptomonede din fosta fabrică de sticla GEROM S.A din Buzău