Articolele din categoria ACTUAL:

Ministrul Muncii, anunţ de ultimă oră despre plata pensiilor
Guvernul, somat să vină cu clarificări privind Pilonul II de pensii
Asociaţia Participanţilor în Fonduri de Pensii solicită Guvernului clarificări cu privire la viitorul sistemului de pensii obligatorii administrate privat, din România, în contextul măsurilor impuse prin OUG 114. Asociația susține că face această solicitare în contextul în care modificările aduse OUG 114 nu aduc clarificări, ci doar amânări în ce priveşte noile cerinţe de capital pentru aceşti administratori.
ROBOR la 3 luni a crescut iarăși
Scăderea dobânzilor, o mare minciună guvernamentală! ROBOR continuă să crească
Ratele românilor nu scad. Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a urcat la 3,41%, cel mai înalt nivel din ultimele 8 luni, potrivit datelor publicate azi de Banca Naţională a României. Deși guvernanții au promis înjumătățirea ratelor prin scăderea ROBOR acest lucru nu este posibil, a explicat la RFI analistul economic Dragoș Cabat. În opinia specialistului, ROBOR ar trebui să fie în jur de 4 procente, atât cât este nivelul inflației.
Concursul Național pe Meserii UCECOM 2019 (P)
Concursul Național pe Meserii UCECOM 2019 (P)
Tinerii aflați în școala profesională sunt susținuți și încurajați să înceapă o carieră. În fiecare an sunt selectati elevi din clasele a X-a și a XI-a pentru efectuarea stagiului de practică tehnologică dar si studenți ai facultăților cu profil tehnic. Astfel li se oferă șansa de a interacționa cu valorile și standardele unui brand international, beneficiind de un context pozitiv pentru a-și îmbogăți cunoștințele si totodată de a învăța de la specialiști cu experiență.