Articolele din categoria ACTUAL:

BCR caută consultanţi de coaching
Noul indice nu se aplică și creditelor accesate prin Prima Casă
Noul indice de referinţă trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor (IRCC), care a înlocuit ROBOR, se aplică la creditele de consum si ipotecare standard, Prima Casă făcând excepţie, potrivit prevederilor OUG 19, iar dobânda fixă pentru creditul BCR Casa Mea, acordată în primii 5 ani, a scăzut din 2 mai, de la 6,45% la 6,25%, potrivit informaţiilor transmise, la solicitarea News.ro, de Banca Comercială Română (BCR).
Tăriceanu, atac dur la așa-zișii acoperiți din presă
Tăriceanu, atac dur la așa-zișii acoperiți din presă
Tăriceanu a postat pe Facebook un mesaj cu tâlc  de Ziua Mondială a Presei. ,,După căderea comunismului, timp de câțiva ani buni, România a fost țara cu cel mai mare consum de presă probabil din întreaga lume.Din păcate, azi, de ziua voastră, dragi ziariști, constatăm contrariul: am ajuns țara din care ziarele aproape au dispărut, avem o stranie inflație de televiziuni de știri, nu mai există săptămânale generaliste, în schimb și-au descoperit vocație de jurnaliști cetățeni specializați mai degrabă în trageri de noapte, filaj și operațiuni sub acoperire'', scrie Tăriceanu.
Un tânăr a fost lovit de tren în Voluntari
Un tânăr de 18 ani, călcat de tren în Voluntari. Băiatul vorbea la telefon în momentul impactului
Tragedie pe calea ferată! Un tânăr de 18 ani a murit călcat de tren, în Voluntari. Ieșise afară cu încă două prietene, care spun ca băiatul vorbea la telefon în momentul impactului. Locul este frecventat zilnic de copii și tineri din zonă, care traversează un gang de câțiva metri pentru a ajunge la șine. Locatarii spun că au facut în repetate rânduri solicitări la primărie pentru închiderea accesului, însă în zadar.