Articolele din categoria ACTUAL:

Sistemul RO-Alert nefuncțional? Ce spun autoritățile
Sistemul RO-Alert nefuncțional? Ce spun autoritățile
Sistemul RO-Alert s-a dovedit a fi încă o data inutil, marți 28 mai a.c., când populația din Baia Mare a fost avertizată cu zeci de minute întârziere despre furtună puternică, asemănătoare cu o microtornadă, relatează Realiateademaramures.net. Într-un interval de 30 de minute a fost prăpăd pe străzile orașului, acoperișuri smulse, mașini avariate de bucățile mari de gheață, geamuri sparte și foarte multă panică în rândul oamenilor.
Carmen Dan, declarații de presă după ce Iohannis s-a cerut demiterea ei
Carmen Dan, ironică cu Iohannis: Nu îmi dau demisia "nici imediat, nici imediat"
Carmen Dan, fosta secretară pusă de Liviu Dragnea la șefia MAI, nu se dă dusă ușor de la conducerea Internelor, deși președintele Iohannis i-a cerut în mod explicit demiterea "imediată", iar o parte din baronii PSD au încercat să forțeze eliminarea lui Dan. "Îl anunț pe președinte că nu mă intimidează", a precizat Dan, "Iohannis are o idee fixă, nu îmi dau demisia nici imediat, nici imediat".
Carmen Dan
Carmen Dan, răspuns sfidător pentru Iohannis: "Nu stăm în genunchi, nici eu, nici partidul"
Carmen Dan a fost chemată pentru a doua oară în aceeași zi la Palatul Victoria, după anunțul președintelui Iohannis cu privire la cererea de demitere a ministrului de Interne. Potrivit unor surse politice, premierul Viorica Dăncilă i-ar fi cerut demisia lui Carmen Dan, una dintre cele mai apropiate persoane de Liviu Dragnea. Ulterior, această informație a fost infirmată, iar surse guvernamentale citate de Realitatea TV au precizat că Dăncilă i-a cerut ministrului de Interne o analiză pe modul în care a decurs votul din 26 mai.