Articolele din categoria ACTUAL:

Andrei Caramitru, fiul celebrului Ion Caramitru, a fost implicat în mai multe scandaluri Alt tip
Andrei Caramitru, fiul celebrului Ion Caramitru, a fost implicat în mai multe scandaluri
A intrat în lumea politică de doar două luni, dar ține deja primele pagini ale ziarelor. Este vorba despre Andrei Caramitru, consilierul președintelui USR, Dan Barna. Ultima dată a acuzat presa care critică Executivul că a primit ordin să nu mai promoveze activitatea PLUS-USR. De departe, publicul larg îl cunoaște din momentul în care și-a cumpărat o vilă de 3 milioane de euro în centrul Capitalei, dar și după ce o firmă apropiată lui a câștigat, așa cum au scris ziarele, un contract cu Teatrul Național, condus de tatăl său.
Ministrul Sportului, mesaj către președintele Iohannis prin intermediul www.realitatea.net: "Orgoliu? Ambiție? Sau nepăsare?"
Iohannis, atac devastator: Retrimit bugetul în Parlament! Dacă PSD nu poate guverna, să plece!
Preşedintele Klaus Iohannis a atacat din nou proiectul de buget elaborat de PSD, într-o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni. "Dincolo de aspectele de constituţionalitate, bugetul rămâne unul bazat pe cifre false, pe bani care nu există, unul al ruşinii naţionale", a afirmat şeful statului. Şeful statului a anunţat că, în aceste condiţii, nu are altă soluţie decât să retrimită proiectul de buget în Parlament.
Stalinista Ana Pauker, transformată în erou naţional de către CJ Vaslui
Stalinista Ana Pauker, transformată în erou naţional de către CJ Vaslui
Stalinista Ana Pauker, una dintre persoanajele sistre ale perioadei comuniste din România, apare pe afişul unui simpozion organizat de Consiliul Judeţean Vaslui şi dedicat personalităţilor feminine ""deschizãtoare de drumuri, care ne-au format identitatea si au fãcut cunoscutã România în lume. "Simpozionul este înscris în programul „Centenarul Marii Uniri – 2019” al Ministerului Culturii si Identitãtii Nationale.