Articolele din categoria ACTUAL:

Marius Laza (medalion) a fost împușcat mortal la o partidă de vânătoare (sursă: Horia Dumitraș/FB)
Primar PSD, condamnat la închisoare, alături de alți braconieri, în dosarul uciderii unui pădurar. Gestul INUMAN care i-a șocat pe judecători
Primarul PSD al comunei Remetea și alte cinci persoane au fost condamnate în dosarul morții unui pădurar care a fost împușcat în cap din greșeală de un consătean, la o partidă de braconaj la care participau împreună. Ancheta a scos la iveală comportamentul inuman al vânătorilor, care și-au lăsat partenerul rănit să agonizeze până la murit.
Liderii Coaliției par preocupați mai mult de campania electorală
Discuțiile în Coaliție, blocate. Liderii PSD și PNL nu-și mai vorbesc, iar proiecte importante pentru români stau în sertare
Proiectele importante bat pasul pe loc! Este blocaj uriaș în Coaliție pentru că, potrivit unor surse, liberalii refuză să mai participe la ședințe. Mai mult, comunicarea dintre cei doi lideri aproape că nu mai există, așa că problemele țării sunt în așteptare. Banii pentru primari curg însă în continuare înainte de alegeri, potrivit Realitatea Plus. 
A X-a ediție de Strugurit, sărbătorită în Domeniile Sâmburești
A X-a ediție de "Strugurit", sărbătorită în Domeniile Sâmburești - FOTO (P)
În acest an, 2024, "Struguritul", această tradiție cu totul specială ce are loc în inima Domeniilor Sâmburești, aniversează a X-a ediție. Toamnă de toamnă, timp de 10 ani, în luna septembrie, copiii și părinții lor deopotrivă au sărbătorit recolta de struguri, printre viile coapte ale dealurilor Sâmbureștiului. În acest an, până la 300 de persoane, numărându-se părinți, săteni, colaboratori și salariați ai grupului Valvis Holding, au participat, iar 120 au fost copii.
Gold Corporation a notificat primăria ca nu va mai întreține una din galeriile de mină de la Roșia Montană: pericol de prăbușire!
Gold Corporation a notificat primăria ca nu va mai întreține una din galeriile de mină de la Roșia Montană: pericol de prăbușire!
Roşia Montană Gold Corporation a transmis o notificare Primăriei comunei Roşia Montană prin care anunţă că va înceta activitatea de întreţinere curentă a uneia dintre galerii, care a fusese decolmatată pentru a fi deschisă publicului. Acumularea apelor în galerie ar putea duce, potrivit specialiştilor, la accidente ecologice. Joi, la Guvern, ar urma să aibă loc discuţii pentru găsirea unei soluţii în privinţa notificării transmise de RMGC autorităţilor locale.
Ședință crucială la Palatul Victoria: Guvernul aprobă măsuri cu impact în zona securității naționale
Ședință crucială la Palatul Victoria: Guvernul aprobă măsuri cu impact în zona securității naționale
Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de miercuri, prin hotărâre, măsurile privind nivelul de siguranţă şi securitate în funcţionarea Sistemului Electroenergetic Naţional, precum şi măsurile în legătură cu realizarea stocurilor de siguranţă ale Sistemului Electroenergetic Naţional în ceea ce priveşte combustibilii şi volumul de apă din lacurile de acumulare pentru perioada 1 noiembrie 2024 - 31 martie 2025.
CULISELE STATULUI PARALEL. Cum sunt protejați securiștii. LIBER la consultanță după retragere
CULISELE STATULUI PARALEL. Cum sunt protejați securiștii. LIBER la consultanță după retragere. SCUT pentru oamenii sistemului
Toate instituțiile statului cu rol în legiferare se opun unui proiect de lege care propune ca, timp de 20 de ani de la încetarea activității, personalul militar și civil al SRI să nu poată oferi servicii de consultanță sau de asistență, nici în mod direct, nici în mod indirect. Inițiativa legislativă depusă de deputatul USR Emanuel Ungureanu a primit doar avize negative de la comisiile parlamentare, Consiliul Suprem de Apărare al Țării și de la Guvern. 
Culisele Statului Paralel. Victor Ponta, manevre-șoc pentru a reveni la Putere. Șirul TRĂDĂRILOR
Culisele Statului Paralel. Victor Ponta, manevre-șoc pentru a reveni la Putere. Șirul TRĂDĂRILOR
Victor Ponta încearcă să ajungă în Parlament pe listele PSD. Fostul președinte al Social-Democraților ar putea să candideze la Caraș-Severin sau la Dâmbovița. Actualul consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu vrea să fie sprijinit de cei pe care i-a trădat de mai multe ori. În 2020, în campania electorală pentru alegerile parlamentare, Ponta susținea că PSD este condus de melci și moluște.