Articolele din categoria ACTUAL:

INTERCEPTĂRI ULUITOARE în cazul drogurilor vândute de la geamul apartamentului, la Brăila: cum era tranzacționată "marfa"
INTERCEPTĂRI ULUITOARE în cazul drogurilor vândute de la geamul apartamentului, la Brăila: cum era tranzacționată "marfa"
Caz incredibil în Brăila! Aproape un an întreg, un individ a vândut droguri de la geamul apartamentului în care locuia, situat chiar la parterul blocului. Faptele sale erau dovedite inclusiv de interceptările în care clienții păreau obișnuiți cu locația din care își puteau procura droguri contra-cost. Bărbatul a fost recent condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare. 
Crimă Crângași. Agresorii bărbatului ucis în bătaie, arestați preventiv: aceștia riscă până la 20 de ani de închisoare / Foto: Inquam Photos
Crimă Crângași. Agresorii bărbatului ucis în bătaie, arestați preventiv: aceștia riscă până la 20 de ani de închisoare
Tinerii călăi ai bărbatului de 46 de ani, din Capitală, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Autorii crimei din plină stradă au vârstele de 16 și 20 de ani și riscă până la 20 de ani de închisoare. Momentul cumplit a fost surprins de o cameră de bord a unei mașini aflate în trafic. Tinerii s-au năpustit asupra bărbatului cu doi pari găsiți în parc și l-au lovit cu bestialitate până când nu s-a mai putut ridica de la pământ. Victima venise să își protejeze fiica vitregă ce se afla într-un scandal cu colegele. Totul ar fi pornit de la o cerere de prietenie pe rețelele de socializare. 
Sărbătoare 16 mai. Sfinți foarte importanți sunt pomeniți azi în calendarul ortodox
Sărbătoare 16 mai. Sfinți foarte importanți sunt pomeniți azi în calendarul ortodox
Sfantul Teodor cel Sfintit a fost ucenicul Sfantului Pahomie cel Mare. S-a nascut si a crescut pagan in Tebaida de Sus. La varsta de 14 ani paraseste casa parintilor si merge la manastirea Sfantului Pahomie. Mai tarziu se vor calugari atat mama sa, cat si fratele lui. Dupa moartea Sfantului Pahomie, Teodor a fost ridicat de catre obste staret al tuturor sfintelor manastiri intemeiate de staretul sau. Sfantul Teodor cel Sfintit a trecut la cele vesnice pe 16 mai 367.
Am lansat
S-a lansat "Asociația Pentru Combaterea Dezinformării" pentru a te învăţa cum să nu fii informat, în mod intenţionat, greşit
Misiunea Asociației Pentru Combaterea Dezinformării constă în promovarea, susținerea și dezvoltarea calității și eficienței serviciilor publice, comunicarea informațiilor publice reale, combaterea eficientă a dezinformării, combaterea operațiunilor de influențare a protecției mediului, respectarea statului de drept în România, asigurarea protecției consumatorilor la nivelul comunităților, promovarea, susținerea și dezvoltarea domeniului urbanismului, amenajarea teritoriului, construcțiilor, protecției mediului, patrimoniului cultural construit și promovarea dreptului urbanismului în România, ca ramură de drept.
Efectele măsurilor luate de Guvernul Ciolacu: românii câștigă, în medie, peste 1.000 euro pe lună
Efectele măsurilor luate de Guvernul Ciolacu: românii câștigă, în medie, peste 1.000 euro pe lună
Economia începe să resimtă efectele măsurilor luate de Guvernul Ciolacu. Salariul mediu net a crescut, în luna martie, cu aproape 14% față de aceeași perioadă a anului trecut, și a ajuns la 5.185 lei, adică 1.043 de euro. Această creștere reprezintă un progres semnificativ în direcția stabilității economice și a îmbunătățirii calității vieții pentru milioane de români.