Articolele din categoria ACTUAL:

O casieră de la CAR este acuzată că a luat împrumuturi de 900.000 de lei pe numele a zeci de oameni, cu documente FALSE
O casieră de la CAR este acuzată că a luat împrumuturi de 900.000 de lei pe numele a zeci de oameni, cu documente FALSE
O femeie din Gorj, casieră la un CAR din Târgu Jiu, este acuzată că ar fi luat împrumuturi de 990.000 de lei, cu documente false. Împreună cu doi complici, suspecta ar fi falsificat 63 de contracte de împrumut pe numele a 53 de persoane din Târgu Jiu. Pentru a proba acuzațiile, anchetatorii au făcut luni mai multe percheziții, scriu jurnaliștii de la Impact Gorj.
Campanie electorală AGRESIVĂ a lui Piedone în tramvaiele din București, la ore de vârf
Campanie electorală AGRESIVĂ a lui Piedone în tramvaiele din București, la ore de vârf
Susținătorii lui Vlad Popescu Piedone, candidat la Primăria Sectorului 5, desfășoară o campanie electorală agresivă în mijloacele de transport în comun din Capitală. De exemplu, astăzi, în tramvaiul 32, care leagă Piața Unirii de Depoul Alexandria, a avut loc o acțiune electorală în timpul orelor de vârf, atunci când tramvaiul este extrem de aglomerat, iar călătorii abia au loc să respire.
România, pe primul loc la numărul de decese cauzate de rujeolă! Îmbolnăvirile continuă să crească alarmant în Europa
România, pe primul loc la numărul de decese cauzate de rujeolă! Îmbolnăvirile continuă să crească alarmant în Europa
UNICEF a anunțat că numărul cazurilor de rujeolă din întreaga Europă continuă să crească „vertiginos”, situația devenind din ce în ce mai îngrijorătoare. Conform datelor recente, cazurile înregistrate în primele trei luni ale acestui an aproape egalează numărul total al îmbolnăvirilor raportate pe tot parcursul anului trecut. Aceasta evidențiază o criză sanitară în plină desfășurare, ce necesită măsuri urgente și eficiente.
Percheziții de amploare pe raza județului Giurgiu. Dosar de evaziune fiscală cu 859.000 de lei în joc
Percheziții de amploare pe raza județului Giurgiu. Dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 859.000 de lei
În această dimineață, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 1 au efectuat percheziții domiciliare în municipiul București și județele Dâmbovița și Giurgiu. Acțiunea face parte dintr-un dosar de evaziune fiscală, în care prejudiciul adus bugetului de stat este estimat la aproximativ 859.000 de lei.
Clotilde Armand, suspectată că și-ar fi falsificat listele electorale / Foto: Inquam Photos
Acuzații dure la adresa primăriței penale de la sectorul 1. Clotilde Armand, reclamată că ar fi folosit bazele de date ale primăriei pentru a-și completa listele de semnături - FOTO
Clotilde Armand este vizată de un nou dosar deschis de procurorii antimafia, după un denunț făcut de sindicaliștii de la Administrația Domeniului Public. Plângerea penală transmisă la DIICOT precizează că oamenii edilului ar fi folosit o bază de date cu caracter personal de la un centru de îngrijire a persoanelor vârstnice pentru a completa listele de semnături pentru depunerea unui nou mandat. Dezvălurile au fost făcute în cadrul emisiunii "Raport de zi", de la Realitatea Plus.