Articolele din categoria ACTUAL:

Anca Alexandrescu: „Nu i-a spus Anca Alexandrescu, despre dosarul Pantelimon: „Nu i-a spus nimeni din presă „doamna cu coasa”, a fost citat referatul procurorilor”din presă „doamna cu coasa”, a fost citat referatul procurorilor”
Anca Alexandrescu, despre dosarul Pantelimon: „Nu i-a spus nimeni din presă „doamna cu coasa”, a fost citat referatul procurorilor”
Într-o nouă ediție a emisiunii „Culisele Statului Paralel”, Anca Alexandrescu a adus în atenție situația critică de la Spitalul Pantelimon, subliniind gravitatea problemelor care afectează această instituție medicală. Jurnalista a făcut referire la multiplele nereguli descoperite și făcute publice de Realitatea PLUS, care au culminat cu anchete și investigații din partea autorităților.
Scandal la RECALCULARE! Nicio pensie nu scade. Anunțul șefului Casei de Pensii
Scandal la RECALCULARE! Nicio pensie nu scade. Anunțul șefului Casei de Pensii
Nicio pensie nu scade în urma recalculării. Este anunțul făcut în exclusivitate la Realitatea PLUS de șeful casei de pensii. Daniel Baciu a spus că pensionarii cu pensii mici trebuie să ajungă la nivelul celor cu pensii mari și că grupele de muncă rămân până în 2035. Oficialul a mai precizat că astăzi a fost plin la casele de pensii, însă funcționarii au putut acoperi nevoile tuturor seniorilor. 
Ilie Năstase a fost vecin cu Alain Delon
Ilie Năstase a fost vecin cu Alain Delon. Cum era, de fapt, marele actor - dezvălurile tenismenului român la Realitatea Plus
Ilie Năstase, unul dintre cei mai emblematici tenismeni români, a avut ocazia să împărtășească amintiri despre Alain Delon, celebrul actor francez, cu care a fost vecin. Într-o recentă intervenție la Realitatea Plus, Năstase a oferit o privire rară asupra personalității complexe a lui Delon, revelând nu doar aspecte legate de statutul său de star internațional, ci și trăsături umane care l-au caracterizat ca vecin și ca persoană.