Misterioasa ''văduvă neagră'' a fost condamnată la 30 de ani de închisoare

Saturday, 19 April 2014, 12:57, Sursă: REALITATEA.NET

Supranumită ''văduva neagră'' și acuzată de uciderea soțului ei, Manuela Gonzalez, în vârstă de 53 ani, a fost condamnată vineri la 30 ani de închisoare de un tribunal din Isere (Alpii francezi), informează sâmbătă AFP, potrivit AGERPRES.

Avocatul general a solicitat o pedeapsă de 25 ani închisoare, subliniind că, în pofida absenței unor ''dovezi clare'', există ''mai multe elemente, o serie de fapte, de constatări, care permit solicitarea unui verdict de vinovăție''.

Manuela Gonzalez a compărut pentru uciderea soțului ei în condiții care amintesc de intoxicarea stranie a altor patru iubiți ai ei, dintre care doi au murit.

În dimineața zilei de 31 octombrie 2008, corpul carbonizat al lui Daniel Cano, 58 de ani, soțul Manuelei Gonzalez, a fost găsit pe bancheta din spate a vehiculului său incendiat, nu departe de locuința lui din Isere, în valea Gresivaudan.

Ancheta a concluzionat rapid că a fost vorba despre o incendiere, iar analizele toxicologice au arătat prezența a trei somnifere diferite în sângele victimei. În urma perchezițiilor, poliția a descoperit că existau tensiuni în cuplul format din Daniel Cano și Manuela Gonzalez, împătimiți ai jocurilor de noroc.

Căutând în trecutul Manuelei Gonzalez, anchetatorii au descoperit că patru dintre iubiții ei au fost victime ale unor intoxicări suspecte. Doi dintre ei au fost internați în stare gravă, iar doi au murit.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL