Focar de COVID-19 la Biblioteca Județeană "Vasile Voiculescu" din Buzău: trei persoane, confirmate pozitiv

Trei persoane confirmate pozitiv cu COVID-19 la Biblioteca Județeană "Vasile Voiculescu"
Trei persoane confirmate pozitiv cu COVID-19 la Biblioteca Județeană "Vasile Voiculescu"

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Buzău a declarat focar de coronavirus la Biblioteca Județeană "Vasile Voiculescu", și asta după ce directorul instituției și doi angajați au fost confirmați pozitiv în urma testelor efectuate pentru COVID-19, informează realitateadebuzau.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

TE SPERII! Transformarea ȘOCANTĂ a lui Radu Mazăre. Cum arată după 5 ani de închisoare

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Schimbare majoră la ANAF. Anunţul ministrului Marcel Boloș

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Medicii de la Spitalul Foișor au efectuat cu succes o intervenție chirurgicală spinală de mare complexitate

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Control medical gratuit pentru persoanele defavorizate aflate în evidenţa DGASPC Sector 2

Actual

Clotilde Armand, suspectată că și-ar fi falsificat listele electorale / Foto: Inquam Photos
Acuzații dure la adresa primăriței penale de la sectorul 1. Clotilde Armand, reclamată că ar fi folosit bazele de date ale primăriei pentru a-și completa listele de semnături - FOTO
Clotilde Armand este vizată de un nou dosar deschis de procurorii antimafia, după un denunț făcut de sindicaliștii de la Administrația Domeniului Public. Plângerea penală transmisă la DIICOT precizează că oamenii edilului ar fi folosit o bază de date cu caracter personal de la un centru de îngrijire a persoanelor vârstnice pentru a completa listele de semnături pentru depunerea unui nou mandat. Dezvălurile au fost făcute în cadrul emisiunii "Raport de zi", de la Realitatea Plus.

Patronii benzinăriei au ajuns să depună ei plângere penală împotriva pompierilor
Răsturnare de situație în dosarul exploziei GPL de la Crevedia. Acuzație de ucidere din culpă prin ricoșeu
O acuzație de ucidere din culpă, "prin ricoșeu", a fost formulată în dosarul exploziei devastatoare de la o stație GPL din Crevedia, din luna august a anului trecut. Șase persoane au murit ca efect direct al deflagrației și alte 50 au fost rănite. În ciuda urmărilor dezastrului, patronii staţiei, Daniel Ionuţ Doldurea şi Cosmin Ionuţ Stângă, sunt cercetați în arest la domiciliu.

Fostul șef al SIE, dezvăluiri șocante despre Florian Coldea
Fostul șef al SIE, dezvăluiri șocante despre Florian Coldea: Numirea lui a încălcat statutul militar. E timpul să plătescă pentru ce a făcut!
Fostul șef al SIE, Silviu Predoiu a făcut dezvăluiri șocante despre Florin Coldea. Potrivit acestuia, generalul negru a fost numit într-o funcție înaltă fără să aibă pregătirea necesară, iar numirea lui a încălcat grav normele statutului militar. 

Un deputat vorbește despre manevrele lui Coldea și Băsescu. Foto: Facebook
Un deputat aruncă bomba: Coldea și Băsescu sunt cei care au luat banii pentru răscumpărarea jurnaliștilor răpiți în Irak
Deputatul Radu Cristescu a rupt tăcerea, după ce Florian Coldea și Dumitru Dumbravă au fost plasați sub control judiciar.

Social

Un șofer de microbuz școlar a fost prins băut la volan. Elevii au fost preluați de un alt șofer
Un șofer de microbuz școlar a fost prins băut la volan. Clipe de coșmar pentru elevii aflați în vehicul
Un incident șocant a avut loc în Dâmbovița, unde un șofer de microbuz școlar a fost prins în timp ce ducea copiii la școală în stare de ebrietate. Bărbatul consumase alcool încă de la primele ore ale dimineții și era deja beat la ora 07:30 când a fost oprit de polițiști în trafic.

Un șofer de BMW și-a plimbat calul direct din mașină. Foto: Facebook
Un șofer de BMW și-a plimbat calul direct din mașină. Videoclipul a încins rețelele de socializare
Un videoclip cu un cal care aleargă alături de un BMW a devenit viral pe rețelele de socializare.

Scene terifiante pentru o minoră de 13 ani din Caracal: a fost abuzată sexual în repetate rânduri de un individ de 50 de ani
Scene terifiante pentru o minoră, de 13 ani, din Caracal: a fost abuzată sexual în repetate rânduri de un individ de 50 de ani
Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Caracal, județul Olt, a fost reținut pentru violarea unei fete de 13 ani și șantajarea acesteia. 

Cum a aparut imperiul Gutău
Cum a apărut "Imperiul Gutău". Dezvăluiri despre manevrele soției primarului din Râmnicu Vâlcea, care s-au concretizat în câștiguri fabuloase
O investigație jurnalistică dezvăluie cum, în anul 1996, noul notar public, Mariana Gutău, a cerut repartizarea unui spaţiu pentru desfăşurarea activităţii. Acesta a fost solicitat la blocul V -1, din str. "Ana Ipătescu", Rîmnicul Vîlcea. Consilierii (21 din 25, printre care si soţul solicitantei, Mircea Gutău), au votat repartizarea spaţiului respectiv. Precizăm că la parterul blocului V-1 se afla, deja, un magazin, ce aparţine societăţii comerciale a familiei Gutău, care a dorit transformarea şi extinderea sa în notariat, luînd din culoarul pietonal, de trecere pe sub apartamente, circa 19 mp.

Ultimele stiri

Sondaj INSCOP: Intențiile de vot la locale și europarlamentare / Foto: Inquam Photos
Sondaj INSCOP: Intențiile de vot la locale și europarlamentare, cu două săptămâni înainte de alegeri. Repoziționare pe scena politică
Un nou sondaj de opinie dinamitează scena politică din România. Calculele electorale au fost date peste cap. Cum se poziționează românii cu două săptămâni înainte de alegeri? 

Război în Ucraina, ziua 825 - Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 825. Zelenski este așteptat, astăzi, la Bruxelles - LIVE TEXT
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski este aşteptat marţi dimineaţă la Bruxelles, unde urmează să semneze un acord bilateral de securitate cu premierul belgian Alexander De Croo, a anunţat, luni seara, cancelaria belgiană. Ucraina a intrat în ziua 825 a războiului. 

Claudiu Târziu: Ori noi, ori ei! Noi suntem Apărătorii Patriei Române! Ei sunt niște trădători!
Claudiu Târziu: Ori noi, ori ei! Noi suntem Apărătorii Patriei Române! Ei sunt niște trădători!
Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, cele europarlamentare și cele locale, comasate de frica AUR, a ajuns luni, 27 mai, în județul Buzău.

TU DECIZI. Dosar de candidat. Florin Bucur, fostul jandarm pensionar care vrea să ajungă primar
TU DECIZI. Dosar de candidat. Florin Bucur, fostul jandarm pensionar care vrea să ajungă primar, campanie pe banii baronului local
Astăzi la rubrica „Tu decizi! Dosar de candidat” discutăm despre Florin Bucur, fostul jandarm pensionat pe caz de boală cu legături dubioase cu avocați penali și baroni locali. În vară, speră să ajungă edil în Bușteni. Dacă merită sau nu votul tău, tu decizi după ce urmărești analiza care urmează. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus