În timpul domniei lui Carol cel Mare, călugăriţele din mănăstiri practicau prostituţia în vederea sporirii veniturilor.
Culoarea roşie a fost dintotdeauna asociată prostituţiei. O lege din 1254 le obliga pe practicante să-şi vopseascã trupurile în roşu pentru a fi identificate.
Acest tip de sex este interzis prin lege. Mulţi îl practică fără să ştie
În timpul domniei lui Ludovic al XVI-lea, în ajunul căsătoriei viitorul mire făcea baie în bălegar pentru a-şi asigura performanţa sexuală, scrie historia.ro.
Până în secolul al XVIII-lea naşterea de gemeni era asociată cu adulterul. Se credea că doi bebeluşi înseamnă două fecundări, deci doi taţi, ceea ce atrăgea dispreţul social pentru mama gemenilor.
În Evul Mediu unele femei îşi machiau în întregime organele genitale pentru a-şi excita partenerii.
În cultura japonezã se consideră că şchiopătatul uşor este un gest de mare senzualitate, de aceea fetele învaţă de mici să şchiopăteze fin.
Semnele clare că un bărbat n-a mai făcut sex de mult timp
Unele vechi tradiţii greceşti spuneau că este bine ca tinerele fete să fie deflorate de propriul tată sau unchi înaintea căsătoriei, pentru ca noaptea nunţii să nu fie dureroasă.
Romanii aveau convingerea că apa rece ucide sperma, de aceea în înalta societate sclava îi făcea duş vaginal stăpânei.
Vechii mayaşi nu aveau voie să întreţină raporturi sexuale cu femeile înainte de căsătorie. Ei foloseau sclavi homosexuali pentru a-şi satisface nevoile fiziologice.
Vechii japonezi obişnuiau să organizeze concursuri de erecţie, deoarece se credea că astfel se întăreşte spiritul de luptător al participanţilor.