Budușan Iulian, jurnalist cu aproape 20 de ani de experiență în presă, a fost atras în timpul liceului de jurnalele de știri de la TV. Motiv pentru care a hotărât că jurnalismul va fi viitoare lui carieră. Iar de pe băncile facultății asta a făcut. A trecut prin redacții de știri ale televiziunilor, a "schimbat macazul" către presa scrisă, iar de aproape 10 ani este dedicat în totalitate jurnalismului online. Domeniile de competență sunt economic, IT&C și industria auto. La Realitatea a lucrat în două perioade, prima fiind 2003-2005, iar "reîntoarcerea acasă" producându-se în toamna anului 2019. De atunci, este parte integrantă a colectivului redacțional din online.

Articolele autorului Iulian Budușan:

Foto arhivă Exclusiv
Românii mănâncă tot mai prost și mai puțin. Legumele și fructele scumpe se strică pe tarabe
Situație incredibilă în piețele din țară. Legumele și fructele sunt pur și simplu aruncate la gunoi. Și asta, din cauza prețurilor tot mai mari. Românii nu-și mai permit să facă zacuscă sau murături pentru toamnă. Cât despre produsele bio, nici nu poate fi vorba. Cândva la mare căutare, acum se strică pe tarabe. Mai mult, de săptămâna viitoare dulceața, dar și pasta de tomate se vor scumpi cu până la 50%. 
Război în Ucraina, ziua 214/ Foto: Profi Media
Război Ucraina - ZIUA 214. Lavrov promite protecţie deplină pentru orice teritoriu anexat de Rusia. Putin poate recurge la mobilizarea forțată a prizonierilor de război ucraineni - LIVE TEXT -
Război Ucraina, ziua 214.  Șeful diplomaţiei ruse, Serghei Lavrov, a declarat sâmbătă, la New York, că regiunile din Ucraina în care au loc referendumuri vor fi sub protecţia deplină a Rusiei dacă vor fi anexate de Moscova, informează duminică Reuters. Ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, a declarat sâmbătă că afirmaţiile lui Lavrov şi cea anterioară a preşedintelui Putin - despre faptul că este serios cu privire la utilizarea armelor nucleare -, sunt "iresponsabile" şi absolut inacceptabil".
Proteste în Iran. Foto/Profimedia
Autoritățile de la Teheran recunosc: Iranul se confruntă cu o revoltă
Iranul trebuie să acţioneze hotărât împotriva protestelor ce s-au extins în întreaga ţară după ce o tânără a murit în arestul poliţiei morale, a indicat sâmbătă preşedintele iranian Ebrahim Raisi, potrivit Reuters. Protestele au început vinerea trecută după ce o tânără în vârstă de 22 de ani a decedat în arestul poliţiei morale, ea fiind reţinută pentru că nu ar fi purtat corect vălul islamic. Manifestaţiile s-au extins între timp în întreaga ţară şi, potrivit unor ONG-uri, reprimarea lor s-a soldat până în prezent cu peste 50 de morţi şi sute de persoane au fost arestate