Dan Istratie, jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presa online, dar și social media. A lucrat la publicații de top din presa românească și a debutat în print imediat după terminarea facultății. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, secția de Jurnalism, și a urmat cursurile unui masterat în Managementul Instituțiilor Media. Actualmente, este atât redactor, cât și administratorul conturilor social media Realitatea PLUS.

Articolele autorului Dan Istratie:

Razboi Ucraina ProfiMedia
Război în Ucraina, ziua 166 - Rușii acuză armata ucraineană de bombardarea centralei Zaporojie - Kievul cere sancțiuni mai dure împotriva Rusiei
Rusia acuză Ucraina de bombardarea centralei Zaporojie pentru a atrage simpatia internaţională. Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski face apel la comunitatea internaţională să intervină prompt cu sancţiuni dure. Deblocarea porturilor ucrainene poate fi un prim pas pentru a pune capăt războiului din Ucraina, consideră papa Francisc.
Vin ploile
Anunțul de la ANM - Urmează o perioadă cu ploi abundente - Când se schimbă vremea
Regimul termic va deveni normal pentru perioada din calendar şi doar în partea de sud şi sud-est, precum în anumite zone din Moldova se vor înregistra temperaturi caniculare, ce vor ajunge la 34 - 35 de grade în anumite zile, în timp ce probabilitatea de apariţie a ploilor va fi relativ ridicată după data de 14 august, reiese din prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 8 - 21 august.
Pastila pentru suflet
PASTILA PENTRU SUFLET - Ce reprezintă icosul - Toți credincioșii trebuie să știe asta
Rugăciune zileiRugăciunea tămăduitoare de Sfântul Ştefan“Sfinte mare mucenice al lui Hristos Ştefane, cel ce ai preaslăvit pe Dumnezeu în trupul tău de mucenic, nu ne trece cu vederea pe noi, cei cuprinşi de ispite şi de nevoi, ci te roagă Preamilostivului Dumnezeu ca să împace lumea aceasta şi să depărteze de la noi pe tot vrăjmaşul pornit asupra noastră, pentru păcatele noastre. Roagă-te pentru noi, sfinte al lui Dumnezeu, cu aceeaşi căldură cu care te-ai rugat pentru ucigaşii tăi! Roagă-te să depărteze de la noi tot păcatul, ispita, necredinţa, necazul, boala şi mustrarea Lui cea dreaptă şi să ne apere pe noi, poporul Său. Ca prin rugăciunile tale fiind mântuiţi, să lăudăm nespusa bunătate a lui Dumnezeu în vecii vecilor. Amin!”