MENIU

Vrăjitoarea Isabela, reținută după ce a înșelat un bărbat cu 7.000 de euro

Vrăjitoarea Isabela, cunoscută sub numele real de Violeta Ursaru, a fost reținută de autorități marți, în urma unei anchete ce vizează un caz de înșelăciune. Un bărbat a reclamat că a fost păcălit să-i ofere femeii suma de 7.000 de euro după ce a cunoscut-o online, în perioada 4-7 august.

Bărbatul a declarat că Isabela, folosind diverse metode de "vrăjitorie" și manipulare, l-a convins să îi dea banii, promițându-i soluționarea unor probleme personale. În urma plângerii, polițiștii de la secția 5 au demarat o anchetă și au efectuat percheziții la domiciliul femeii.

În locuința acesteia, autoritățile au descoperit mai multe obiecte asociate practicilor de tămăduire și vrăjitorie. Femeia, în vârstă de 40 de ani, a fost reținută și urmează să fie prezentată în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Cazul a atras atenția opiniei publice, având în vedere renumele Isabelei ca „clarvăzătoare” și „tămăduitoare”, însă acum ea riscă să își piardă libertatea pentru practicile frauduloase de care este acuzată.