MENIU

Florian Coldea a ieșit de la audieri: „Nu am nicio speranță”. Strategia generalului negru de a scăpa de control judiciar

Florian Coldea și Dumitru Dumbravă au ajuns, miercuri, în fața magistraților la Curtea de Apel București pentru a contesta măsura preventivă impusă de procurorii DNA, cea de control judiciar. La ieșire, Florian Coldea a vorbit foarte puțin cu jurnaliștii, cărora le-a spus că își face apărarea conform strategiei avocaților săi.

„Nu am nicio speranță, decât că am încercat să ne apărăm corect în strategia făcută cu avocații în ideea de a ne susține adevărul. De câte ori am venit și aici, de câte ori ne-am duce și la Parchet, să știți că adevărul nu poate să fie schimbat. E greu”, a spus Coldea.

Întrebat dacă ar putea urma noi denunțuri pe numele său, acesta a răspuns: „Au voie, oricine are voie să facă asta”.

Florian Coldea și Dumitru Dumbravă au ajuns în fața magistraților la Curtea de Apel București pentru a contesta măsura preventivă impusă de procurorii DNA, cea de control judiciar. Este a doua oară când aceștia contestă măsura impusă de anchetatori. 

Pe 24 mai 2024, DNA a adus acuzații oficiale împotriva lui Florian Coldea și a generalului Dumitru Dumbravă, ambii foști șefi în Serviciul Român de Informații (SRI). Aceștia sunt acuzați de trafic de influență și au interdicția de a părăsi țara. În cadrul acestei anchete, procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe cauțiune.

Coldea și Dumbravă contestă iar controlul jdiciar. Mesajul "generalului negru", înainte de a se prezenta în fața instanței: ce le-a transmis jurnaliștilor

Mai multe articole despre:
coldea control judiciar