MENIU

Maftei sună deşteptarea la Rapid: Dăm totul pentru Europa League!

Foto: NewsIn

Căpitanul echipei Rapid, Vasile Maftei, a declarat, vineri, după victoria din meciul cu Pandurii, că el şi coechipierii săi vor da totul pentru a se califica în Europa League la finalul sezonului.

"A fost o victorie muncită, jucăm într-un ritm infernal, e bine că am câştigat. Noi intrăm pe teren şi vrem să jucăm. Cât o să putem, dăm totul pentru a ajunge în Cupa UEFA. Copos a fost aseară în cantonament şi ne-a certat, ne-a spus că va fi rău dacă nu ne calificăm în UEFA. Rapidul nu se va dărâma niciodată", a spus Maftei.

Acţionarul rapidist George Copos a afirmat, la GSP TV, că rezultatul din meciul cu Pandurii este "o simplă victorie" şi a precizat că ar fi mulţumit cu o calificare în Europa League la finalul campionatului. "Rada, Iencsi şi Manea au făcut lucruri extraordinare cu echipa pe care o au. Am avut o discuţie foarte dură cu jucătorii, i-am călcat cât am putut de tare pe picioare pe unii, dar cine vine la Rapid trebie să facă performanţă", a punctat Copos, adăugând că pentru victoria din meciul cu Pandurii jucătorii rapidişti au avut promise prime de câte 2.000 de euro.

Mai multe articole despre:
Liga I Rapid George Copos Vasile Maftei Etapa a 27-a