MENIU

Alertă dispariție! O tânără de 18 ani a dispărut din fața blocului. Mama este disperată: „Vă rog cu disperare de mamă”

O tânără de 18 ani din comuna Mihai Bravu, Giurgiu, Brăniştăreanu Amalia-Maria, a fost dată dispărută, iar autoritățile și familia solicită sprijinul publicului pentru a o găsi. Amalia a fost văzută ultima dată ieșind din locuința sa din București, în jurul orei 17:20, pentru a face cumpărături de la un magazin din apropiere, însă nu s-a mai întors acasă.

Cum arată tânăra

În momentul dispariției, tânăra purta blugi negri de casă, adidași roșii, un pulover alb și o jachetă alb-crem de tip polo. Amalia are părul șaten, prins într-o coadă, ochi căprui, o înălțime de 1,75 metri și cântărește aproximativ 65 kg. Familia a declarat că aceasta avea asupra sa doar o poșetă crem de mici dimensiuni, în care ținea câțiva bani și buletinul, dar nu și telefonul mobil, ceea ce complică eforturile de localizare.

           Mama fetei este disperată și speră să o găsească curând / Sursa foto - Facebook

Ultima dată a fost văzută în fața blocului său, iar de atunci nu există informații despre locul unde s-ar putea afla. Poliția a deschis o anchetă imediată și face apel la oricine are detalii relevante să contacteze autoritățile sau să apeleze numărul de urgență 112.

„Vă rog din suflet, dragii prieteni, dacă cineva a văzut-o, e Amalya fetiță mea e dispărută din stradă de la ora 17 și 20 din fata de 09 10  2024  vă rog cu disperare de mamă distribuiți mai departe vă rog frumos 😭😭😭”, spune mama copilei în mediul online.

Familia și prietenii Amaliei sunt extrem de îngrijorați și speră ca investigațiile să ducă la găsirea sa în siguranță cât mai curând. Orice informație poate fi vitală în această situație delicată.

     Cine a văzut-o pe fată este rugat să sune la 112 / Sursa foto - Facebook