MENIU

Incident dramatic în România: O femeie a agresat un bărbat din cauza unei datorii, apoi a apelat la 112

Un conflict neobișnuit a avut loc miercuri în Drobeta Turnu Severin, când o femeie l-a agresat pe un bărbat din cauza unei datorii neachitate. După ce l-a lovit, femeia a fost cea care a apelat serviciul de urgență 112 pentru a raporta incidentul, conform unui comunicat transmis de Inspectoratul de Jandarmi Mehedinți.

Conflict din cauza unei datorii

Incidentul s-a produs pe o stradă din cartierul CET Nord al orașului Drobeta Turnu Severin, în data de 9 octombrie. Se pare că tensiunile dintre cei doi au început din cauza unei sume de bani pe care bărbatul i-o datora femeii de o perioadă de timp. Într-o încercare de a soluționa disputa, discuția a degenerat rapid într-o altercație, iar femeia l-a lovit pe bărbat în zona feței.

„O datorie neachitată a fost mărul discordiei dintre o femeie și un bărbat, care au încercat să rezolve problema pe cale amiabilă, dar conflictul a escaladat rapid, iar femeia a recurs la violență”, a precizat Inspectoratul de Jandarmi Mehedinți.

Intervenția jandarmilor la fața locului

La fața locului, jandarmii au constatat că situația era extrem de tensionată, datoria restantă fiind sursa principală a conflictului. În urma evaluării situației, femeia a fost acuzată de infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Pe numele acesteia au fost întocmite documente de sesizare, care au fost transmise autorităților pentru continuarea cercetărilor. Ancheta urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele incidentului și să determine eventuale consecințe legale pentru ambele părți implicate.