MENIU

Senatoarea Șoșoacă, amendată după ce a fost la o petrecere unde nu a respectat niciun fel de distanțare socială

Diana Șoșoacă a fost amendată de polițiști după ce a participat la o petrecere unde nu a purtat mască

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost amendată, după ce săptămâna trecută a participat la o petrecere unde nimeni nu a respectat distanțarea socială și nici mască nu au purtat. 

Diana Șoșoacă a fost amendată de polițiști după ce a chefuit într-un local din Iași unde nu era respectată distanțarea fizică. Senatoarea a transmis evenimentul live pe rețelele de socializare. Cei prezenți la petrecere au cântat, au dansat și s-au luat în brațe ca și cum nu ar fi pandemie. Au fost făcute și dedicații pentru președintele Klaus Iohannis, dar și pentru șeful DSU, Raed Arafat. 

Diana Șoșoacă a participat la o petrecere cu lăutari, unde nimeni nu respecta măsurile impuse de autorități și a transmis totul live pe Facebook.

Senatorul AUR nu a pierdut ocazia și i-a transmis o dedicație specială șefului DSU Raed Arafat.

"V-așteaptă izbânda, v-așteaptă și frații, cu inima la trecători. Ardealul, Ardealul, Ardealul ne cheamă. Nădejdea e numai la noi. Noi suntem români (...) Și pentru că tot suntem live pe Facebook, vreau să îi facem o dedicație domnului Raed Arafat. Hai, bagă-i ceva de români", a spus senatoarea AUR. 

”Într-un restaurant, oamenii când mănâncă, nu poartă mască. Când cânti, nu poţi să porţi mască, pentru că nu poţi să inhalezi aer. Doi la mână, masca este neconstituţională, la fel şi starea de alertă. Într-un scenariu verde, viaţa revine la normal.

Faptul că Raed Arafat distruge România pas cu pas, împreună cu domnul preşedinte Iohannis, care nu mai reprezintă decât o mână de infractori, care fac bani pe măşti şi pe aparate de PCR, pentru că, această stare de alertă este creată strict pentru bani, iar eu am formulat plângere penală, împreună cu partidul Neamul Românesc, doi avocaţi şi cu soţul meu, împotriva tuturor celor care au câştigat imens de pe urma aşa-zisei pandemii.

Poporul român dintotdeauna a petrecut, a fost primul care a dat tonul petrecerilor.
Da, i-am făcut dedicaţie domnului Arafat, ca să înţeleagă că aici este România, că noi suntem români, pe veci stăpâni şi că nu permitem niciunui element, care a dobândit cetăţenia în România, s-o distrugă. Abia aştept să se deschidă o anchetă după aceste imagini, ca să pot să dau şi eu probele împotriva lor, cu câţi bani au furat din România”, a declarat Diana Șoșoaca la o televiziune de știri.

 
 
Mai multe articole despre: