MENIU

Ce a spus premierul Grindeanu despre evaluarea ministrului Justiției

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, luni, legat de o eventuală participare a ministrului Justiției, Tudorel Toader, la reuniunea Comitetului Executiv Național al PSD, că acesta nu este supus evaluării de către social-democrați.

Întrebat dacă îl va lua pe ministrul Justiției la CExN al PSD, având în vedere nemulțumirea existentă în partid, Grindeanu a răspuns: "Nu domnul Tudorel Toader este supus evaluării. Domnul Tudorel Toader a făcut o evaluare a ceea ce a însemnat (...) modul în care și-au desfășurat activitatea Parchetul General și DNA. Am avut o discuție azi-dimineață cu dânsul pe ceea ce înseamnă politici în continuare, cel puțin din punctul meu de vedere, (...) și anume punerea în acord (....) strict a deciziilor Curții Constituționale cu Codul penal și cu Codul de procedură penală și celelalte".

Totodată, întrebat dacă evaluarea pe care a făcut-o ministrul Justiției cu privire la activitatea Parchetului General și a DNA va fi discutată de social-democrați, Grindeanu a replicat: "Nu cred că sunt cel în măsură să răspund la această întrebare. (...) Nu am ordinea de zi de la CExN".

Mai multe articole despre:
null