MENIU

Unde poți realiza mobilă de bucătărie la comandă în București? (P)

Unde poți realiza mobilă de bucătărie la comandă în București? (P)

Când vine vorba despre mobila de bucătărie, aceasta ar trebui să fie în primul rând funcțională, rezistentă și durabilă în timp. Bucătăria este una dintre cele mai utilizate încăperi din locuință, iar piesele de mobilier se pot uza extrem de repede dacă nu sunt de calitate. Dacă pui accent în primul rând pe un preț mic și apoi pe calitate, este foarte posibil să schimbi mobila după doar 2-3 ani.

În București există sute de firme și meseriași care lucrează în acest domeniu și care pot realiza mobilă de bucătărie la comandă din diverse materiale. Bineînțeles, prețul crește în funcție de model, numărul de corpuri de mobilă și în funcție de calitatea materialelor folosite. Având în vedere că piața de profil este atât de mare, poate fi dificil să faci alegerea potrivită și să te asiguri că la final vei primi un produs calitativ și exact după viziunea ta. De aceea, îți prezentăm câteva opțiuni bune pe care poți merge cu încredere și care îți stau la dispoziție pe raza municipiului București.

Firmele de specialitate

Firmele specializate în producția de mobilă pe comandă sunt una dintre cele mai populare opțiuni, deoarece ele dispun și de un showroom, unde îți poți alege la fața locului modelul, tipul și culoarea dorită pentru mobila de bucătărie. Deși majoritatea firmelor specializate în acest domeniu folosesc doar materiale actuale, ori în stil clasic, din lemn masiv, este important să studiezi cu atenție oferta înainte de a bate palma cu o anumită firmă. 

Firmele sunt considerate mult mai de încredere, pentru că pot realiza piese de mobilier de calitate din materiale originale, nu doar din cele standard folosite pentru toată mobila la gata din magazine. În plus, firmele care nu evită fabricarea mobilierului din materiale ce ies din tipar îți pot oferi și unicitate: nu vei regăsi în prea multe bucătării același tip de mobilă pe care îl ai tu.

Magazinele online de mobilă

Magazinele de mobilă online se bucură din ce în ce mai mult de aprecierea oamenilor, mai ales din cauza faptului că livrarea se face direct la domiciliu și este în general gratuită. În plus, acestea vin aproape permanent cu oferte noi, atractive și avantajoase, tocmai din dorința de a fideliza clienții, iar prețurile sunt de multe ori mai mici decât cele percepute de firme.

Dacă îți dorești mobilă de bucătărie la comandă în București poți evita drumurile la magazinele de mobilă, pentru că poți face comandă pe internet. Totodată, magazinele online îți pot face oferte personalizate de preț cu ajutorul specialiștilor în domeniu direct pe site în cel mult o zi și îți pot pune la dispoziție diverse soluții, în funcție de preferințele și nevoile tale. Magazinele online de mobilă folosesc o paletă coloristică variată și îți pot personaliza mobila exact după cum îți dorești, indiferent de nuanțele și materialul din care dorești să fie fabricată.

Atelierele

Dacă ți se pare prea costisitor să apelezi la o firmă specializată și nici ideea unui magazin online nu te atrage, poți opta pentru mobilă de bucătărie la comandă fabricată în mici ateliere, acolo unde majoritatea meseriașilor lucrează independent. Dacă alegi această soluție, este foarte important ca înainte de a merge pe mâna unui meseriaș să studiezi cu atenție lucrările pe care acesta le-a mai făcut și, în special, recomandările din partea clientelei. Acestea sunt esențiale dacă vrei să fii sigur că pleci acasă cu mobilă de calitate, rezistentă și durabilă.

În concluzie, ai nenumărate posibilități și opțiuni pentru alegerea mobilei de bucătărie, indiferent cât de inedite vrei să fie piesele de mobilier. Important este să studiezi cu atenție ofertele de pe piață și să nu apelezi la firme necunoscute sau meseriași fără recomandări.

Mai multe articole despre:
mobila comanda