MENIU

Cum sa ai un posterior bombat ca al femeii cu cel mai sexy şezut, Jen Selter

Cum să ai un posterior bombat ca al lui Jean Selter

De ceva vreme internautii sunt asaltati de imagini mai mult sau mai putin decente, in care frumuseti autohtone sau de peste mari si tari isi arata trupurile tonifiate in urma dietelor-minune si a exercitiilor efectuate cu rigurozitate. Daca unele dintre ele se afiseaza in acest mod pentru a face impresie, altele chiar si-au facut un stil de viata si un renume gratie calitatilor lor fizice. Un astfel de exemplu este Jen Selter, care a fost declarata femeia cu cel mai sexy fund. Secretul ei? Fitness-ul o ajuta sa aiba o silueta de invidiat si forme pe masura. Daca vrei sa afli si tu cum sa ai un fund bombat, citeste totul despre rutina zilnica a lui Jen.

Cine este Jen Selter

Jen Selter este o tanara de 20 de ani din New York, care a decis sa isi dedice viata fitness-ului. Faptul ca a facut publice pe Instagram imaginile cu ea insasi, atragand atentia asupra posteriorului ei bombat, a starnit comentarii pozitive, dar si negative, laude, dar si invidii. Stilul ei de viata si rezultatele obtinute au atras atentia practicantilor de fitness din intreaga lume, precum si a vedetelor. Unele dintre acestea, cum ar fi Rihanna, au decis sa se inscrie pe lista de followers a lui Jen.

Pana nu demult, viata tinerei nu a avut nicio legatura cu celebritatea, ea fiind absolventa unor cursuri postliceale de cosmetica si avand diverse joburi, de la secretara in cadrul unei clinici de chirurgie plastica, pana la angajata unei sali de gimnastica. Jen marturiseste ca in prezent nu este implicata in nicio relatie si locuieste cu mama ei intr-un cartier din Manhattan.

Schimbarile in viata ei au inceput in luna martie a anului 2012, cand a inceput sa foloseasca Instagram. Activitatea fizica sustinuta la sala i-a transformat nu doar corpul, ci si viata. Fotografiile o infatiseaza in diverse ipostaze, unele mai putin obisnuite: tanara are muschii atat de tonifiati, incat reuseste sa se sprijine in maini si in picioare, la o inaltime considerabila de sol.

Citeşte mai multe pe Divahair.ro.