MENIU

Vedeta Playboy Pamela Andersen i-a cerut o întâlnire sexy-premierului Trudeau

Pamela Anderson la prima sa apariţie în Playboy

Actrița de origine canadiană Pamela Anderson, cunoscută pentru militantismul său în favoarea drepturilor animalelor, i-a solicitat o întrevedere premierului Canadei, Justin Trudeau, "când va fi disponibil în următoarele săptămâni", relatează EFE.

Anderson, cunoscută pentru aparițiile sale în revista Playboy și din serialul de televiziune "Baywatch", vrea să se întâlnească cu Trudeau pentru a discuta despre o temă foarte delicată în Canada: anularea subvențiilor de stat pentru vânarea comercială a focilor.

Într-un mesaj publicat pe pagina sa de internet, Anderson îl felicită pe Trudeau pentru alegerea lui în postul de premier și îl elogiază pentru pozițiile sale asupra unor teme ca drepturile homosexualilor, refugiații sirieni sau egalitatea între sexe.

În continuare însă actrița, în vârstă de 48 de ani, care este și activistă a organizației de apărare a animalelor People for the Ethical Treatment of Animals (PETA), notează că, în calitate de cetățean al Canadei și de director onorific al PETA, i-ar plăcea să se întâlnească cu el pentru a aborda problema anulării subvențiilor acordate vânătorii de foci.

Vânătoarea comercială de foci este o temă foarte controversată în Canada. În fiecare an, primăvara, aproximativ 250.000 de foci sunt vânate pe țărmul Atlantic al Canadei pentru a vinde pielea lor pe piețele internaționale.

Mai multe articole despre:
null