MENIU

Facebook mai primeşte o lovitură! Elon Musk "i-a dat perversa" virtuală lui Mark Zuckerberg

Excentricul miliardar Elon Musk iese din nou la rampă, printr-un gest spectaculos contra mai vechiului său adversar, Mark Zuckerberg. Pe fondul scandalului uriaş, soldat cu pierderi financiare pe măsură pentru Facebook, Musk şi-a şters conturile oficiale ale companiilor sale SpaceX şi Tesla.

Gestul a fost cu atât mai spectaculos cu cât s-a petrecut "sub ochiii" milioanelor de urmăritori ai miliardarului pe o altă reţea de socializare. Elon Musk a eliminat ambele pagini Facebook ale companiilor sale, după ce a fost provocat de câțiva dintre ei, scrie futurism.com.

Paginile spațiului SpaceX și Tesla sunt acum inactive. SpaceX a avut peste 2,6 milioane de like-uri, iar Tesla peste 2,4 milioane de placeri.

Dialogul este absolut spumos.

Gestul lui Musk este şi o răzbunare în faţa lui Zuckerberg. În urmă cu doi ani, când una dintre rachetele din programul Space X a explodat, distrugând şi un satelit Facebook, Zuckerberg l-a ameninţat cu despăgubiri şi s-a exprimat foarte acid, în spaţiul public, la adresa lui Musk şi a companiei sale.

Mai multe articole despre:
null